A ValóVilág tizedik évadának indulásával tucatnyi fiatal ember kapott lehetőséget arra, hogy – a 36 milliós főnyeremény megszerzésén túl – a magyar televíziózás új csillagaivá váljanak. Ehhez viszont a magas színvonalú szórakoztatáson felül feltétlenül szükséges, hogy a közönség megjegyezze a nevüket. Vagy talán már sikerült is? Az alábbi kvízben erre keressük a választ, de előre kell bocsátani, hogy az alábbi játékos nevét nem érdemes már nagyon megjegyezni, mert egy héttel a műsor indulása után ő már ki is esett. Hogy ki ő? A kvízből ez is kiderül.

A kattintásra induló játékban az RTL II-n megtekinthető sorozat induló versenyzőiről láthat majd hivatalos képeket (extranehéz feladvány volna jelenetfotók alapján azonosítani a sok személyt, de talán majd ha kevesebben lesznek!), amelyeken csak a nevük nem látszik. Négy lehetőség közül kell kiválasztani, mi lehet a nagy fekete négyszög helyén, a kvíz végén pedig mindannyiuk esetében kiderül a helyes megfejtés. Felkészült? Ne aggódjon, ez az a teszt, amin nem ciki pocsék eredményt elérni!

Mutatjuk a 12 kezdőjátékos fotóját, tippeljen, ki kicsoda!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Egyikük már ki is esett – meg tudja tippelni, hogy hívják az új ValóVilág-játékosokat?

Egyiküknek már nem érdemes megjegyezni a nevét, de a többiből még lehet a következő VV Alekosz vagy Aurelio! Tippeljen, ki kicsoda!

120 · Nov 22, 2020 12:33pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments