Szokásunkhoz híven ismét beszámolunk a maszkos énekes műsorok kiesőiről. A többes szám indokolt, hiszen vasárnap a TV2 is belevágott a tavasszal a koronavírus miatt lerövidített Nicsak, ki vagyok? 2. évadába.

Előtte azonban jöjjön az RTL Klub Álarcos énekesének kiesője, aki az Egér volt. A nyomozók már az előző adásban kitalálták, kit rejt az a maszk, most is nagy volt az összhang annak eldöntésében, hogy ki lehet az álarc mögött. Mielőtt elmondanánk,  annyit még megosztunk az adásról, hogy azért számított kissé rendhagyónak, mert ismét öt nyomozó volt, csakhogy most Liptai Claudia vendégszereplése után Kabát Péter ült az ötödik székbe. 

Na de most már eláruljuk, ki volt az Egér: a Konyhafőnök VIP-ben is versenyző

Feke Pál

És akkor rá is térhetünk a Nicsak, ki vagyok?-ra, aminek a második évadában megújult a két sztárcsapat, akiknek az a dolga, hogy kitalálják, kik énekelnek a maszk mögött.  Majka, Hajós András, Ganxsta Zolee és Judy ment, helyettük jött Pápai Joci, Mádai Vivien, Király Viktor és Csonka András. A két csapat vezetője pedig Kajdi Csaba és Ábel Anita lett, akiknek mindig volt valami egymáshoz szólni valójuk, nem csoda, hogy a műsor gigantikusan hosszúra sikeredett. Az első részben három celebet lepleztek le, akik közül az első a Kukorica jelmezbe bújt

Galambos Lajos volt. 

 A Hattyú jelmez a magas hangon trillázó

Zsédát rejtette, 

míg talán a legnagyobb meglepetés a lójelmezbe bújt

Cseh László okozta. 

A vasárnap bemutatott négy versenyzőből egy, az Oroszlán folytatta tovább a játékot, az ő személyét még nem leplezték le.