Ma sem marad hírösszefoglaló nélkül, amit mindjárt egy fotóval kezdünk: Opitz Barbara legújabb Insta-bejegyzésétől teljesen odavannak a követői, ami nemcsak az énekesnő merész dekoltázsának, hanem erős sminkjének is köszönhető. A képen Opitz Barbara a megszólalásig hasonlít egy Barbie-babára, nem gondolja?

A Hot legfrissebb lapszámából pedig nemcsak az derül ki, hogy Pataky Attila távgyógyítással küzd Balázs Fecó életéért, hanem az is, hogy Borbély Alexandra is elkapta a koronavírust, de már túl is van rajta. A boldogság azért nem teljes, az esküvőjüket Nagy Ervinnel el kell halasztaniuk.

Az egyik rendezvényen kaptam el, de hamar felépültem. Sajnos, a határon túli családomat sem láthatom. Legutóbb hetekkel ezelőtt találkoztunk az udvaron. Az esküvőnket is a járvány miatt halasztottuk el idén 

- szemlézte a színésznő nyilatkozatát a 24.hu.

De nemcsak Borbély küzdött meg a világjárvánnyal, Kis Grófo is megbetegedett, aki már sokkal súlyosabb állapotba került, mint a színésznő, derül ki a Bors cikkéből. A celeb nem szívesen beszél a betegségéről, leginkább azért teszi, hogy ezzel is arra sarkallja az embereket, hogy hordjanak maszkot. Szinte egyik percről a másikra jelentkeztek nála a tünetek, kedden kórházba is került. 

Kedden kerültem be a kórházba, mert akkorra már nagyon rosszul éreztem magam. A szédülés állandósult, magas lázam volt és nagyon rossz volt az általános közérzetem.

Ambrus Attila nincs elragadtatva a Farm VIP-is szereplésétől, amiről a reality műsor kibeszélő show-jában, A Farm, ahol éltünk-ben beszélt. Ambrus elmondta, hogy rossz visszanéznie, mennyire parasztként viselkedett a játékban.

Viszont egyrészt a vérem, plusz nem bírom az igazságtalanságot, nem bírom a tudatlanságot, nem bírom azt, hogy úgy állnak bele dolgokba az emberek, hogy nem biztos, hogy láttak ilyet korábban. Valóban nem volt szerencsés, nem tudok kommunikálni, ezt aláírom. Nem vagyok jó diplomata.

Maradva még a Farm VIP-nál, a műsor egyik másik versenyzője, Vasvári Vivien csúnyán megsérült az egyik feladat teljesítése közben. Olyan szerencsétlenül esett le egy faszerkezetről, hogy az ajka belül szétnyílt, írja a Bors

Éreztem, hogy nagyon fáj, de az volt a szerencse, hogy nem a fogam és nem az orrom tört. Megijedtem, elkezdtem remegni és a szemem is könnybe lábadt.

Végezetül érkezzen egy hír VV Milóról, alias Gyukin Milovanról, aki egy veszélyes útra készül a karanténidőszak kellős közepén, számolt be róla a Blikk. A filmesként dolgozó Milovan először Kongóban forgat majd másfél hétig, utána pedig Afrikában folytatja a munkáját. 

Tisztában vagyok azzal, hogy a harmadik világba utazunk, de a félelmemnél nagyobb a kalandvágyam, illetve az, hogy tudni szeretném, mi is ott a helyzet. Kongóban a számok meglepően alacsonyak, persze, ennek több tényezője is lehet: a tesztelés hiánya, az eldugottabb, távolabb eső helyekről nem elérhető információ. Sőt, az is elképzelhető, hogy tényleg a napsütés és a D-vitamin játszik közre ebben.

Milovan az útja alatt nemcsak a kongói miniszterelnökkel szeretne találkozni, több nyomornegyed meglátogatását is betervezte.