Hiányozni fognak nekem ezek a KUWTK-fotózásaink

– írja Kourtney Kardashian, és a rövidítés feloldása természetesen a most megszűnő családi reality címe (Keeping Up With The Kardashians). A híresség egy kifejezetten merészen dekoltált nadrágkosztümöt viselt erre az utolsó fotózásra, az alábbi képen éppen igazgatják rajta.

A jól dekoltált fotózások Kourtney Kardashiannek lehet, hogy hiányozni fognak, de nekünk biztosan nem, egyrészt mert nyilván fog ő fényképezkedni reality nélkül is, másrészt ha ő mégsem, akkor akad helyette egy csomó másik, nagy tehetséggel ledérkedő híresség. Ebben az Instahíradóban rögtön mutatunk is még pár friss példát, kezdve Jude Law lányával, Iris Law-val, aki nagy hidegben pózolt ebben a Stella McCartney által tervezett kis semmiben.

Dua Lupának is van reklámoznivalója most, hiszen nemrég jött ki Miley Cyrusszal közös dala, úgyhogy ő is kipakolt egy attraktív fotót, nehogy rajongói túlságosan sokáig megfeledkezzenek róla.

Stella Maxwell angyalstátuszban van a Victoria's Secretnél, és a fene tudja, hogy az alábbi képen munka (=modellkedés) vagy pihenés közben láthatjuk-e, de az biztos, hogy egy bugyin kívül mást nem visel.

Chrissy Teigennek pedig tegnap volt a 35. születésnapja, és a Sports Illustrated bikinis kiadása a következő videóval gratulált a modellnek, akivel George Clooney szerint nem ajánlatos ujjat húzni.