Alább egy szép adag friss hírt olvashat hazai hírességekről, a lényegre, illetve a legérdekesebb részekre szorítkozunk, mint mindig.

Curtis és új szerelme, Barnai Judit szerepel a Hot! magazin legújabb számának címlapján, és persze benne a magazinban is. Az exkluzív interjúból kiderül, hogy amikor a rappernek megtetszett a kosárlabdázónő a nyáron Balatonlellén, és odament hozzá, hogy meghívja egy közös naplementenézésre, Barnai Judit nem ismerte fel, hogy ki az, aki udvarol neki. A sportolónő ugyanis nem igazán hallgat zenét és nem követi a hazai sztárok életét, így anélkül tetszett meg neki Curtis, hogy tudta volna, hogy egy hírességgel van dolga.

Megjelent a legújabb HOT!🔥magazin, rengeteg hírességgel, érdekes történetekkel! Nem érdemes kihagyni! A címlapunkon: –...

Posted by HOT! Magazin on Wednesday, 9 December 2020

További hírek:

  • Till Attila Propaganda című műsorában szerepelt Lang Györgyi és Kulka János. Régóta lehet tudni, hogy fiatalon kapcsolatban voltak ők, de arról csak most beszéltek először, hogy a Pa-Dö-Dő későbbi tagja annak idején teherbe is esett a most 59 éves színésztől. Kulka azonban szakított Lang Györgyivel.
  • A Story Magazinnak is van új száma, ebből az derül ki többek között, hogy Tóth Gabi máján egy 9 cm-es daganat volt, már májtranszplantációra is előjegyezték az énekesnőt. Tóth Gabi terhessége alatt-után ez a daganat azonban külső beavatkozás nélkül először összement, majd mostanra teljesen eltűnt.
  • Szedlacskó Ádám, a Flex Gym tulajdonosa szerepelt az Egyenes beszéd című műsorban, és a riport közben egyszer csak lazán felhívta az iPadjéről jóbarátját, Arnold Schwarzeneggert, hogy kikérje a véleményét. Schwarzenegger készségesen válaszolt is a kérdésekre az ad hoc interjúban, amit az ATV honalpján lehet visszanézni.
  • Gáspár Zsolt(i), A Farm VIP egyik műsorvezetője rosszul lett egy bevásárlóközpontban és kórházba kellett vinni. A Borsnak annyit mondott, hogy az első covid-gyorstesztje negatív lett, de még további kivizsgálások várnak rá.
  • Hümmögéssel segítette Sydney van den Bosch egy párbaj során csapattársát A Farm VIP című műsorban. Az alábbi drámai hangulatúra komponált videóban a másik műsorvezető, Demcsák Zsuzsa kíméletlen kérdésekkel próbálja kideríteni a csalásgyanús tett részleteit.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Barnai Juditnak udvarolni kezdett a nyáron egy férfi. Nem ismerte fel, hogy Curtis az

A hírösszefoglalóban még, hogy Lang Györgyi annak idején teherbe esett Kulka Jánostól, Demcsák Zsuzsa pedig csalás után nyomoz a Farm VIP-ban.

14 · Dec 10, 2020 10:11am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments