Curtis, a rapper friss kapcsolatban van Barnai Judit kosárlabdázónővel. A nyáron ismerkedtek meg Balatonlellén, és a kapcsolat az utóbbi hetekben tudódott ki, sőt, Curtis a múlt héten egy közös képet is posztolt. A sportolónő ennek a hétnek az elején azt nyilatkozta, hogy nem szeretne nyilatkozni a viszonyról, mert a magánéletük csak rájuk tartozik, de pár nappal később mégis nyilatkozott a magánéletükről, szerepelt ugyanis a csütörtök esti Tények Pluszban. A TV2 műsorában többek között azt mesélte Curtisről, hogy:

nekem az nagyon tetszett, hogy semmit nem titkolt előttem. És azt gondolom, és a barátjai elmondása alapján is pozitív hatással vagyok rá.

Barnai Judit arról is beszél az alábbi videón, hogy nagyon aranyos és kedves kisfiúnak tartja Curtis kisfiát, és szívesen néz róla fotókat-videókat. Szóba kerül továbbá, hogy támadták őket a kapcsolatukért:

bántottak minket szavakkal, akár kommentekben, vagy bárhol, őt is és engem is. De én ezzel nem foglalkoztam, és ezt próbálom neki is mondani, hogy ezzel nem szabad foglalkoznia, mert tudom, hogy ő is olyan lelkis, mint én, és nyilván rosszul esik az embernek. De nem látnak bele abba az Atiba, akit én ismerek.

Van még pár rövid hír hazai hírességekről mára, ezek:

  • Gelencsér Tímea a Dancing With The Stars című műsorban szerepel most, Gelencsér azonban koronavírusos lett. A Mokkában arról beszélt, hogy 10 napig semmi komoly tünete nem volt, de „észrevétlenül” sajnos megfertőzte a coviddal édesanyját is.
  • Majoros Hajnalka, Majka párja, aki szintén koronavírusos lett, azt írja egy friss Instagram-posztban, hogy ő messze nem volt tünetmentes: belázasodott, legyengült, enyhe mellhártya- és tüdőgyulladást kapott, majd gyógyszermérgezést is. „Sokszor megfordult az én fejemben is, hogy b…a meg, ebbe belehalok, annyira szenvedek” – írja Majoros Hajnalka arról, mennyire rosszul volt a betegség alatt, és én arra tippelek, hogy a „…” helyéről az „assz” betűsor hiányzik.
  • Ha meg szeretné nézni-hallgatni, hogy D. Tóth Kriszta angolul (feliratozva) 40 percig beszélget Shane Tusuppal egy autóban, kattintson át a YouTube-ra!
  • Lakatos Márk az Instagramján automatikusan eltűnő videóban Dúró Dórának ajánlja az InStyle új címlapját: „tiszta szívből kívánok [neki] szeretetben, szépségben gazdag ünnepet, ellenségeskedés nélkül”. A szóban forgó címlap mérföldkőnek számít: Sztarenki Dóra mellett Szabó Máté Enigma drag queen látható rajta.
  • És Vasvári Vivien beütötte az állát egy rúdba A Farm VIP című műsorban. A szerencsétlen esetben talán a leginkább az a figyelemre méltó, hogy a Blikk az alábbi videón látható balesetet a „brutálisan megsérült” szavakkal írja le.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Bár azt mondta, nem nyilatkozik, Curtis új szerelme mégis szerepelt a Tényekben

Barnai Judit kedden azt mondta, a magánéletük Curtisszel csak őrájuk tartozik, a csütörtöki Tények Pluszban mégis pont erről beszélt. Hírösszefoglaló.

1 · Nov 27, 2020 10:01am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments