Ha önt érdekli, milyen friss hírek vannak hazai ismert személyiségekkel kapcsolatban, kérjük, olvassa el alábbi összeállításunkat! Ha önt nem érdekli, milyen friss hírek vannak hazai ismert személyiségekkel kapcsolatban, akkor ne olvassa el alábbi összeállításunkat, csak süsse el azt a poént a Facebookunkon kommentben, hogy „bojler eladó”!

Szakított Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina, tudta meg a Blikk. Az első X-faktor győztese és a Barátok közt Gigijeként ismert színésznő öt évig volt együtt, kapcsolatukról különösebben sokat ezalatt az öt év alatt sem tártak a nyilvánosság elé, most is csak néhány részletet sikerült a Blikknek kiderítenie ismerősöktől, például azt, hogy nem harmadik fél kavart bele a kapcsolatba, hanem más a 37 éves énekes és a 31 éves színésznő elképzelése a jövőről.

További hírek, szintén tömören, röviden!

  • Szegedi Ferencet a Feleségek luxuskivitelben című realityből lehetett megismerni, Vasvári Vivien férjeként. Ők azóta elváltak, a Fecsó becenéven is ismert üzletembernek azóta már volt egy kapcsolata, de szakított, és most megint egy új kapcsolata kezdődött, mesélte a Blikknek. Új szerelmét Beának hívják, modell, és gyerekét egyedül neveli, egy közös fotót posztolt már Fecsó az Instagramra, ide. Bea Instagramja rengeteg szexi képet tartalmaz, itt lehet belepillantani.
  • A Groovehouse együttesből ismert Kis Judy többször is beszélt már balesetéről, aminek most volt a 23. évfordulója. Az Instagramra ezúttal igen megrázó képeket posztolt róla, itt lehet őket megnézni.
  • Szintén az Instagramról lehet tudni, hogy Rubint Rella élelmiszermérnöki diplomát szerzett. Rubint Relláról azt érdemes tudni, hogy influenszer és Rubint Réka unokahúga, és hogy szakdolgozatáról itt lehet megnézni egy képet.
  • Shing Viki pedig éttermet nyit, pont most. Ha úgy érzi, hogy erről a témáról többet szeretne megtudni, nézze meg az alábbi videót az RTL Reggeli című műsorából!
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Szakított Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina, Fecsónak viszont új szerelme van

Vasvári Vivien exférjének új szerelme egy Bea nevű modell, rengeteg szexi képpel. Közben Rubint Rella élelmiszermérnöki diplomát szerzett és más hírek.

0 · Dec 16, 2020 09:26am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments