Bár Amerikában Mariah Carrey All I Want For Christmas is You című, idén már 26 éves száma jelenleg első helyen áll a Billboard HOT 100-as listáján, mi most mégsem erről a karácsonyi dalról fogunk írni, hanem egy másik, mostanra már retrónak számító slágerről, ami ugyancsak az ünnepi időszakban lett number 1. Csak éppen 24 évvel ezelőtt.

Victoria Beckham nosztalgikus hangulatba került, és Insta-sztorijában megosztotta a Spice Girls 2 Become 1 című dalát, az egyik élő fellépésükről. A szám 1996-ban jelent meg, és karácsonyra első helyezett lett Nagy-Britanniában . Egy évvel később és 1998-ban is a Spice Girls dalai lettek a karácsonyi időszak legtöbbet játszott számai,  1997-ben a Too Much, utána a Goodbye vezette a zenei listákat. 

Beckham üdvözlésképpen volt énekestársait is bejelölte a feltöltött két Insta-sztorija közül a másodikba. Mivel a teljes élő fellépést nem tudta vagy akarta megosztani, megtesszük mi helyette. 

Ha pedig a dal videoklipjére kíváncsi, rajtunk ne múljon: tessék, itt van. 

A Spice Girls tavaly összeállt egy angol miniturnéra, de Victoria Beckham ekkor nem tartott velük, csak jókívánságokkal halmozta el volt kolléganőit. Legutoljára a 2012-es londoni olimpia ünnepi megnyitóján énekelt az együttessel.