Ne pazarolja drága idejét az Instagram vég nélküli pörgetésére, nézze meg a hazai hírességek legérdekesebb posztjait egyben a Velveten, és így több ideje marad instázás helyett még több Velvetet olvasni!

Dallos Bogi, az X-faktor zsűritagjaként is megismert énekesnő ma az első, mert ő alapvetően nem szokott ilyen típusú posztokat publikálni magáról, most azonban kivételt tett, és a Sloggi nevű cég fehérneműit hirdeti az alábbi képekkel.

Luna Johanna Michelle-t az Éjjel-Nappal Budapestből és a Love Islandből is lehet ismerni. A jelenleg Ecuadorban élő, 23 éves realitysztárt-influenszert a mai hírösszefoglalóban futólag említettük, de érdemes egy pillantást vetni az Instagramjára, mert nemcsak rengeteg szexi posztot tartalmaz, hanem Luna a humorérzékét is előveszi alkalmanként. Instagram sztoriban kérdéseket tehettek fel neki a követői, és valaki azt kérdezte, hogy „mivel szerkeszted a képeid?”, amire Luna válasza az volt hahotázó szmájlik mellett, hogy „körző vonalzó”.  (A kérdésre egyébként korábban érdemben is válaszolt, a Lightroom nevű appot használja.)

Lékai-Kiss Ramóna volt a Dancing With The Stars női házigazdája, és ő egy posztban foglalta össze alább, milyen ruhákat viselt az egyes adásokban a műsorfolyam során. Itt lehet végiglapozni, a poszt tíz fotót tartalmaz.

Két évforduló következik. Egyrészt pont ma kilenc éve volt, hogy Kocsis Tibor megnyerte az X-faktor második évadját. Az eseményre az alábbi fotóval emlékezik, hozzátéve, hogy „félig euforikus, félig öntudatlan állapotban” volt, amikor ez a fotó készült.

Hasonlóan ünnepel Tolvai Reni is, ő pedig tegnap 10 éve nyerte meg a Megasztár ötödik évadját.

És az alábbi poszttal picit csúsztunk, mert már két napos, de mindenképpen érdemes megnézni: ennyire hasonlít egymásra Wolf Kati énekesnő és Oroszlán Szonja színésznő. „Klónok” – írja a posztban Wolf Kati.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Instahíradó: Dallos Bogi fehérneműreklámot vállalt

Az összefoglalóban még: Tolvai Renivel pont 10 éve történt az, ami Kocsis Tiborral 9 éve, Wolf Kati és Oroszlán Szonja pedig meglepően hasonlítanak egymásra.

5 · Dec 18, 2020 12:37pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments