Kárpáti Rebeka modell-influenszer-műsorvezető saját divatkollekciót adott ki a KINDA nevű ruhamárkával. Nos, az Éjjel-Nappal Budapestből és a Love Islandből, valamint 10/10-es nyilatkozatairól ismert Luna Joanna Michelle a Blikk szerint azt jegyezte meg a közösségi médiában, hogy a most Kárpáti által reklámozott darabok tervei korábban egy másik márkának is elkészültek, és most le lettek koppintva. Kárpáti Rebeka erre többek között a következőt válaszolta:

Nem csak a konkrét ruhákat, de az egész márkát a nulláról álmodtam és valósítottam meg, egy elképesztően tehetséges társaság segítségével. Az, hogy van átfedés a másik márkával, természetes, hiszen pont az ő felkérésükre osztottam meg velük saját, több éve kialakult stílusjegyeimet tartalmazó ötleteimet és terveimet, ami alapján ők elkészítették a közös kapszulakollekciót a nevem alatt.

Íme egy poszt a viták kereszttüzébe került ruhadarabokról.

Ha további híreket olvasna még, ezeket ajánljuk:

  • Hajdú Péter szerelmének vetéléséről további részleteket ír a Blikk nőgyógyász megszólaltatásával. Az Eszter néven említett, 25 éves televíziós szakember túl van a műtéten, és a beavatkozás nem jelenti azt, hogy a párnak a jövőben ne lehetne még természetes úton gyermeke.
  • A Hiperkarma nevű együttes énekese, Bérczesi Róbert feldolgozáslemezt adott ki emléxel? címmel. Ebben szerepelt egy harminc másodperces, instrumentális részlet Demjén Ferenc Várj, míg felkel majd a nap című dalából. Demjén Ferenc erre maga jelentette fel az esetet a YouTube-nál, ahonnan törölték is a felvételt. Bérczesi szerint ő jogszerűen járt el, derül ki a Life.hu cikkéből.
  • „Az én Karácsonyom” címmel jelent meg „Kasza Tibi X Manker” dala az ünnepekre. Az „X” alatt minden bizonnyal az „és” kötőszót kell érteni, a videót a YouTube-on lehet mégnézni itt.
  • Tóth Gabi és teljes családja is átesett a koronavírus-megbetegedésen. Erről itt írunk külön posztban, az énekesnő egy videóban meséli el betegségük történetét.
  • És Ganxsta Zolee mellett szerepel majd maffiózóként a januárban induló, Keresztanyu című RTL-es sorozatban Nagy Feró. Íme a műsor előzetese.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kárpáti Rebekát koppintással vádolják, Hajdú Péter szerelme túl van a műtéten

Kárpáti Rebeka szerint természetes, hogy van átfedés egy másik márka kollekciójával, Nagy Feró és Ganxsta Zolee maffiózók lesznek az RTL-en és más hírek.

1 · Dec 18, 2020 09:41am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments