Az Instagramon írja az alábbiakat Tóth Gabi arról, hogy ő is elkapta a koronavírus-fertőzést, de már jól van. Az énekesnő ezekkel a gondolatokkal vezeti fel a beszámolóját a betegségről:

Nehéz helyzet... sokat gondolkodtam, hogy elmondjam-e, de mivel közszereplő vagyok, nem tudott volna ez sokáig titokban maradni, így a megfelelő felületen, ahol tudtam, hogy nem forgatják ki a szavaimat, úgy döntöttem, hogy elmesélem a mi covidos történetünket... Szerencsére mindnyájan meggyógyultunk és jól vagyunk! Ezért is csak most beszélek róla, nem szeretnék sehol ezzel „haknizni”, nem is szeretnék többet erről beszélni. Csupán szeretnék egy kis erőt adni mindazoknak, akik félnek, és akik már túl vannak rajta... nem vagytok egyedül.

Magát a beszámolót a Családbarát Magyarország YouTube-csatornájáról megtekinthető, alábbi videó tartalmazza, ebben Tóth Gabi elmeséli, hogy az egész család beteg volt, beleértve egyéves kislányát is, aki most volt életében először beteg. További részletekért kattinston a play gombra!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
„Közszereplő vagyok, nem tudott volna ez sokáig titokban maradni” – Tóth Gabi is covidos volt

Az énekesnő már jól van, nem szeretne haknizni a betegségével, csak egy rövid, videós beszámolót készített, hogy erőt adjon másoknak.

351 · Dec 18, 2020 10:03am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments