Bőven itt az ideje elindítani ezt a hetet: december 21-e van, pár nap múlva karácsony, és már elfogadtam annak lehetőségét, hogy emiatt ezt a hírösszefoglalót valószínűleg kevesen fogjuk elolvasni.

Köszönöm, hogy itt vannak, kezdjük is!

A TV2-n fut a Nicsak, ki vagyok című beöltöztetve éneklős műsor, amiben az a lényeg, hogy rá kell jönni, ki dalol, pedig nem látjuk, csak egy hatalmas jelmezt. Vasárnap este kettő személyről derült ki, hogy kicsoda: az egyik Bódi Margó, akit viharnak öltöztettek, és aki a Ripost szerint nagyon megszenvedte a nehéz fejdísz viselését. De biztosan nem annyira, mint Radics Gigi, aki valamiért pompás ötletnek tartotta hét hónapos terhesen molynak öltözve szerepelni, a következő körülmények között (via Bors):

Akkoriban már nagyon nehezen lélegeztem, a lábaim is fájtak, és menni is alig bírtam. A hatalmas jelmez és a maszk, amit viseltem, rendkívül vastag anyagból készült, alig kaptam levegőt alatta. Legalább hatvanfokos hőség volt a molylepkeruhában, s időnként lombszívó géppel kellett oxigént pumpálni a maszk alá, nehogy megfulladjak. Ráadásul klausztrofóbiás is vagyok, úgyhogy rettenetesen nehéz volt hét hónapos terhesen mindezekkel megbirkózni, közben énekelni és inkognitóban ma­radni. Mindezektől függetlenül életem egyik legizgalmasabb időszaka volt, amit sosem fogok elfelejteni.

Ha kíváncsiak, hogy ezek szerint mikor rögzítették a Nicsak, ki vagyok!-ot, csak fejszámolni kell: Radics október elején adott életet Bella nevű lányának, akinek a gyerekszobájában nemrég a Fókusz forgatócsoportja járt.

És most más: Jáksó László év elején még úgy volt, hogy a Sláger FM-ben dolgozik, és reggeli műsort fog vezetni, de aztán máshogy lett. Most a Blikk azt írja, programoz, vállalatirányítási rendszereken dolgozik, és remekül érzi magát így.

Felkérést kapott az Attraction nevű társulat, hogy a Britain's Got Talent karácsonyi különkiadásában színpadra álljanak, számol be ugyancsak a Blikk. A magyar előadóművészek 2013-ban nyerték meg a tehetségkutató aktuális évadát. Ha már nem emlékeznének a produkcióikra, tessék:

Búcsúzóul pedig hadd tárjak önök elé egy dilemmát: melyik a nagyobb bréking? Hogy Mádai Vivien (borítóképen) jógapózban jógázik, vagy hogy Pirner Alma szerint akkor nem fogunk elhízni karácsonykor, ha kímélő ételeket eszünk, és mozgunk?

Mi döbbentette meg különösképpen ezen a reggelen?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
HKM: Radics hét hónapos terhesen volt moly, Mádai jógapózban jógázik

Legyünk nagyvonalúak, és tekintsük híreknek a mai összefoglaló tartalmát! Köszi.

5 · Dec 21, 2020 08:28am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments