Ez egy paraszt ajándék volt, ilyet normális, érző ember nem csinál. Nini megint bebizonyította, hogy csak egy elkényeztetett p(sípolás)a, akinek persze van háttere, van hova menekülni, és belerúghat mindenkibe

– hangzott el többek között a Feleségek luxuskivitelben hétfői, évadzáró epizódjában. Nagy Noémi ezzel Molnár Nininek szólt be, de a dráma igazából Csősz Boglárka egy barátjának/stylistjának egy kellemetlen megjegyzésével kezdődött, ami a karácsonyi ajándékozáskor cselédezésben és parasztozásban csúcsosodott ki, majd az adás után az Instagramon folytatódott.

A korábbi gyémántpartin volt, hogy Paris, azaz Csősz Boglárka stylistja tett egy megjegyzést Polgár Tünde arcára, ami Polgár Tündének rosszul esett. Molnár Nini úgy döntött, hogy a karácsonyi ajándékozáskor kiáll Polgár Tünde mellett, ezért Csősz Boglárkának többek között ajándékozott egy lyukas zoknit. Ez egy utalás a Harry Potter-sorozatra, amiben a házimanók felszabadításának módja az, hogy az ember ajándékoz nekik egy lyukas zoknit, igaz, Molnár Nini a házimanó helyett a cseléd szót alkalmazza, ezzel lecselédezve Parist, Csősz Boglárka legjobb barátját.

Aki mellett Csősz Boglárka az Instagramon is kiállt a műsort követően az alábbi poszttal.

A barátaim méltóságát bármi áron megvédem, még akkor is, ha ellenségeket szerzek

– mondja Csősz Boglárka, aki a negyedik évad utolsó részét azzal zárja, hogy Molnár Nini teljes mértékben megsemmisítette önmagát az ő szemében, hogy nem maradt benne egy szikra kedvesség sem iránta, sőt, lehetőséget sem lát, hogy ezt bármikor rendezzék a jövőben.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Cselédezésbe, parasztozásba torkollott a luxusfeleségek karácsonyi ajándékozása

Csősz Boglárka stylistja tett megjegyzést Polgár Tünde arcára, ami gonosz ajándékokig, beszólásokig és kínos vacsorázásig eszkalálódott.

205 · Dec 23, 2020 10:56am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments