Alec Baldwin, a 62 éves színész 2012-ben házasodott össze Hilaria Thomas jógaoktatóval, aki azóta Hilaria Baldwin néven ismert. A párnak öt gyermeke született eddig, az ötödik kisbaba szeptemberben érkezett, nemrég lett három hónapos. Az anyuka a következő fotót posztolta róla és önmagáról a hét elején, egyúttal a Waxelene nevű krémet reklámozva.

Amy Schumer színésznő-humorista a munkáiban és a közösségi médiában szintén rengeteget foglalkozik a nőiséggel és a női testtel, neki egy másfél éves kisfia van. Schumer mindig nagyon őszintén beszél az anyaságról, és újraposztolta Hilaria Baldwin fenti képet úgy csinálva, mintha ő és kisfia lenne fotón – természetesen a vicc az az egészben, hogy Schumer testalkata milyen drasztikusan más, mint Baldwiné.

Az ötgyerekes jógaoktató most azonban egy friss videót posztolt az ügyről. Azt mondja, nem kifejezetten értette Schumer poénját, de az biztos, hogy az a vicc simán belefért, nem volt vele különösebb gondja – a humoristanő mégis törölte azóta a posztot és elnézést kért, ez utóbbit a Daily Mail örökítette meg itt. Az alábbi videóban Baldwin amellett érvel, hogy amíg egy-egy poén belefér, addig a testszégyenítés nem, és úgy érzi, Schumer posztja akaratlanul is egy olyan kommentáradatot indított be, ami pontosan a testszégyenítés felé ment el.

Baldwin azt fejti ki az alábbi videóban, hogy az egész családjának ilyen a testalkata, a munkája a jóga, és igen, próbál minden nap mozogni valamennyit még négy nagyobb gyerek és egy újszülött mellett is – és nem érzi úgy, hogy emiatt elnézést kéne kérnie, vagy hogy ne posztolhatna a testéről készült fotókat. Baldwin azt mondja, egyetért azzal, hogy minden test szép, senkit sem szabad megszégyeníteni azért, ahogy kinéz, de nem fogadja el, hogy ez őrá ne vonatkozna, ezért elvárja, hogy őt se szégyenítsék meg azért, mert kitesz magáról fehérneműs képeket az Instagramra.