Lakatos Márk travelbloggerként, munkaügyben több, mint egy hete elutazott Zanzibárra, és ahogy akkor mondta, a családi karácsonyt idén online fogja majd abszolválni, ezért az ünnepre is külföldön maradt. Ma az alábbi poszttal jelentkezett be Mnemba szigetéről boldog karácsonyt kívánni mindenkinek.

Különleges alkalmakhoz különleges styling illik. Ezért választottam ma ezt a sportos, ám elegáns outfitet

– írja a stylist-műsorvezető, azzal viccelve, hogy ezt a karácsonyt ő búvárruhában, delfinekkel ünnepli. Hozzáteszi, hogy a magassarkú ezúttal kivételesen nem kötelező, és felhívja a figyelmet arra is, hogy „t anuld meg szakszerűen szájba venni a pipát! Ezzel elkerülöd, hogy megfulladj a halászlétől!

És még egy hazai hírességpár van, akik úgy döntöttek, hogy külföldön töltik ezt a karácsonyt: Berki Krisztián és felesége, Berki Renáta, vagyis becenevén Mazsi még tegnap indultak el valahova repülővel, de ennek a cikknek a megjelenéséig nem tették közzé, hogy hova. Posztoltak azonban mind a ketten a reptérről, sőt Berki Mazsi a repülőről is közzétett automatikusan eltűnő instasztorikat a naplementekor és a napfelkeltekor egyaránt.

Két évvel ezelőtt, amikor itt voltunk, minden nap sírtam, és most is annyira hálás vagyok, hogy sikerült ide eljutnunk

– mondja Berki Mazsi a repülőről posztolt videóban, valóban könnyek között. Két évvel ezelőtt, nem sokkal esküvőjük után Floridában voltak, aztán pedig a Bahamákon, így valószínűnek tűnik, hogy megint a Bahamákat választották az idén jóval szűkösebb választási lehetőségek közül. Berki Mazsi legutolsó instasztorijából mindenesetre kiderül, hogy már megérkeztek, és lepihentek a szállodában.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Lakatos Márk delfinekkel, búvárruhában ünnepel, Berkiék is külföldön karácsonyoznak

Lakatos Márk Mnemba szigetén tölti a karácsonyt, Berki Mazsi pedig sírva jelentkezett be a repülőről, hogy mennyire örül, hogy a Bahamákon lehet.

47 · Dec 24, 2020 02:16pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments