Alább egy olyan összeállítást lehet végignézni és -olvasni, amiben hazai hírességek friss Instagram-posztjai közül a legérdekesebbeket mutatjuk.

Gelencsér Tímeával kezdjük, aki a múlt hétvégén nyerte meg a Dancing With The Stars című vetélkedőt a TV2-n, és ma jelentette be, hogy igaz a hír, hamarosan indul forgatni a csatorna egy másik műsorának következő évadját: az Exatlon harmadik szezonjának megint ő lesz a riportere, és mivel a forgatás Dominikán lesz, Gelencsér hamarosan utazik is majd. Mindezt a híresség az alábbi, forrónadrágos képpel adta követői és a nagyvilág tudtára.

Lakatos Márk nemcsak készül egy egzotikus helyre, ő már kint is van, Zanzibárról jelentkezett be az alábbi poszttal és néhány automatikusan eltűnő instasztorival, amiket ide kattintva lehet megnézni. A stylist-műsorvezető az utazásról a következőket mesélte a Velvetnek:

„Mivel travelblogger vagyok, nekem az utazás a munkám. Ez a karácsony most már úgyis egy veszett fejsze nyele, úgyse lehet senkivel találkozni, ezért úgy döntöttem, hogy az ünneplés családi részét online fogom abszolválni, és felkerekedtem. Már nagyon hiányzott az utazás, nyáron voltam utoljára külföldön, az Adrián. Ide Zanzibárra covid-teszt és karantén nélkül lehet beutazni, de én természetesen azért csináltattam gyors- és egy PCR-tesztet is. A Qatar Airways gépével jöttünk, maszkban és arcpajzsban kell felszállni, a fedélzeten minden fertőtlenítve-csomagolva, a személyzet a repülőn fehér szkafanderben van – viszont utas nincs olyan sok, mint máskor, szóval igazán különleges élmény most a repülés.

Vujity Tvrtko pedig már régóta nincs Magyarországon, a riporter-műsorvezető ma megint Hawaiiról jelentkezett be az alábbi poszttal, amiben ezt írja: „mostantól csak olyan helyen szeretnék élni, ahol senki sem szemetel, nem dobál cigicsikkeket, és senki sem bántja az állatokat. Olyan helyen szeretnék élni, ahol tisztelik az Isten adta természetet!

Quincy Jones egy 87 éves zenei legenda, ő volt a producere többek között Michael Jackson legsikeresebb albumainak. Az utóbbi időkben például Radics Gigivel is dolgozott, és most karácsony előtt küldött az énekesnőnek, illetve pontosabban az idén született kislányának egy névre szóló takarót ajándékba. Radics Gigi természetesen posztolta az ajándékot, íme.

Egy friss poszttal Ördög Nóra is csatlakozott #acsaládazcsalád hashtaggel fémjelzett kezdeményezéshez. A híresség a következőt írja a posztjában: „szerintem a család egy kiegyensúlyozott, szeretetteljes környezet, ahol a gyerekek biztonságban érezhetik magukat. A szülők és gyermekeik közötti szeretet, törődés és összetartozás teszi azzá. A család fogalma sokkal színesebb, mint ahogy azt rutinból gondoljuk. A család az család.”

És ha ön kíváncsi arra, hogy hogyan készül egy hangoskönyv felvétele, de még sosem látott ilyet, ajánljuk az ön figyelmébe Szinetár Dóra alábbi posztját. „Szeretem a munkám” és „olvasni jó”, mondja a színésznő az alábbi videó leírásában.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gelencsér Tímea forrónadrágban jelentette be, hogy utazik Dominikára

Gelencsér Tímea az Exatlon miatt utazik majd, Lakatos Márk már most utazik travelbloggerként, Vujity Tvrtko pedig már rég Hawaii-on van. Instahíradó.

4 · Dec 15, 2020 04:26pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments