Két hazai hírességnek tegnap volt a születésnapja, alább egy-egy Instagram-posztjukra hívjuk fel az ön figyelmét, amikben a születésnapjukról emlékeznek meg.

Dzsudzsák Balázs labdarúgó a 34. életévét töltötte be december 23-án, és az Instagramjáról, posztokból és sztorikból is kiderül, hogy sok híresség köszöntötte őt fel a közösségi médiában. A gratulációkat többek között Bársony Bencétől, Noszály Sándortól és DJ Náksitól fogadta a diplomataútleveles focista, illetve az alábbi posztban a következő kommentet írta neki Tomán Szabina üzletasszony, Árpa Attila volt felesége, a Toman Lifestyle vállalat elnöke, a Toman életmódprogram megalkotója, akit a Cápák között című műsorból is lehet ismerni:

Édes Uracskám! Boldogságos szülinapot kívánok! Ölellek!

Az eredetiben felkiáltójelek helyett piros szíveket tartalmazó hozzászólást egy kedves olvasónk szúrta ki, akit ezúton is üdvözlünk. Tomán Szabina kommentjére a születésnapos szintén szivecskékkel és ölelő szmájlival válaszolt.

Kulcsár Edina szépségkirálynő és médiaszemélyiség pedig kereken 30 éves lett december 23-án. Az alábbi posztban a kétgyerekes anyuka visszatekint az életére, és több érdekes információt megoszt magáról. A legérdekesebb részletet arról, hogy milyen lett az élete, miután második helyezett lett a Miss World szépségversenyen, a kép alatt idézzük.

2015-ben a megkeresések sokaságában lubickoltam és fuldokoltam egyszerre. Nem tudtam, hirtelen mit kezdjek ezzel a hirtelen jött ismertséggel és a körülöttem lévők javaslataival, amik sokszor elég ellentétesek voltak. Ebben az évben 2 műsornak is elvállaltam a műsorvezetését, mellette pedig beszédtechnika-tanárhoz jártam, hogy képezzem magam. Szintén ebben az évben egy musicalben kaptam szerepet, amivel Amerikában léptünk fel. Ez egy ún. roadmovie volt, amiről műsor készült. 1 hónapot töltöttünk külföldön. 2015 év vége felé pedig szinte depressziós lettem egy csúnya szakítás miatt és úgy minden miatt...

Ekkor került a nagybátyám is kórházba, aki sajnos ki már nem jött, szóval elég sok csúnya felhő gyűlt felettem akkor össze, ezért is tetováltattam egy kört a csuklómra, ami egységet egészséget, tökéletességet és a kiteljesedett tudatot szimbolizálja. Ha erre ránézek, akkor mindig eszembe jut, hogy voltam már nagyon mélyen, úgyhogy tessék azonnal összeszedni magam és mosolyogva továbbmenni az utamon.

Hát ez Kulcsár Edina csuklótetoválásának a története, illetve üzenete.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tomán Szabina „édes Uracskám”-mal köszöntötte fel a születésnapos Dzsudzsák Balázst

Dzsudzsák Balázst több híresség is felköszöntötte, de ugyanaznap ünnepelt Kulcsár Edina is, aki ebből az alkalomból tetoválása történetét mesélte el.

19 · Dec 24, 2020 03:10pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments