Jennifer Aniston a Jóbarátok óta, azaz jó huszonöt éve számít roppant népszerűnek. Az Instagramja hasonlóan közkedvelt, 36 millió ember követi, de az 51 éves, jó humorú színésznő most elkövetett valamit a közösségi médiában, amiért sokan kritizálni kezdték. Nem történik meg az ilyesmi gyakran, de most kivételesen Jennifer Aniston is magára haragított néhány embert, méghozzá a következő képpel, amit automatikusan eltűnő Instagram-sztoriban osztott meg az ünnepek után.

Az első járványunk 2020

– fordíthatjuk a fenti karácsonyfadíszen látható feliratot, ha valamiért kerülni szeretnénk a pandémia szó használatát.

Nos, a Daily Mail azt írja, hogy kommentelők, hozzászólók és twitterezők tömegei vették a fáradságot, hogy hangot adjanak azon véleményüknek, hogy a fenti kép, illetve a fenti karácsonyfadísz se nem vicces, se nem jópofa. A többségnek az a baja vele, hogy semmi ünnepelnivalót nem találnak a koronavírus-járványban – miért kéne a covidot karácsonyfadísszel ünnepelni?

A Daily Mail, illetve az általa idézett kommentelők felhánytorgatják Anistonnak, hogy ezek szerint ő is ugyanolyan híresség, mint a többi, akiknek fogalma sincs a normális emberek hétköznapi életéről: az átlagemberek jó része elvesztette a szeretteit és/vagy a munkáját, jövedelmét a járvány miatt, és ők egyáltalán nem találják ezt olyan viccesnek vagy ünneplésre méltónak, mint Jennifer Aniston.

Mások azonban arra figyelmeztetnek, hogy vicces vagy nem, a színésznőnek sajnos valószínűleg igaza van: ez volt az első karácsony, amit a járvány miatti korlátozások között töltöttünk, de könnyen előfordulhat, hogy nem ez volt az utolsó. Maga Jennifer Aniston nem reagált a kritikákra, a legutóbbi posztja az Instáján továbbra is ez a korábbi kép, amit még az ünnepek előtt posztolt.

Önnek mi a véleménye erről a sokat kritizált karácsonyfadíszről? Mondja el nekünk a Facebookon kommentben!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Jennifer Anistont covidos karácsonyfadísze miatt kritizálták

A Jóbarátok színésznője ritkán haragítja magára a közönséget, de most sikerült: azt posztolta, hogy egyik karácsonyfadíszével a covidot ünnepli.

1 · Dec 28, 2020 01:59pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments