Amilyen romantikus hangot ütött meg VV Renátó a múltkor VV Fruval, olyan dühös lett most VV Mohra, azért, mert VV Ginával a háta mögött beszéltek róla, miután VV Amanda kiesett a játékból a legutóbbi kiszavazáskor. Az alábbi öt perces videóban 14 különböző alázó beszólást vág Renátó Moh fejéhez, némelyiket többször is. A szitkok között szerepel az utóbbi időben igen népszerű

te veréb!

beszólás (Dér Heni is használja egyik számában), de a hasonlóan trendi cselédezést VV Renátó nagy felindultságában valahogy kifelejtette. Figyelem, alább a veréb szónál trágárabb kifejezések is elhangzanak, ha nem szeretne ilyeneket hallani-olvasni, ne görgessen tovább!

Íme a lista, hogy mi mindennek mondja el Renátó játékostársát, aki úgy véli, ha valaki ilyeneket kiabál, azzal csak önmagát minősíti:

  1. tökös csávó;
  2. te faszkalap (kétszer);
  3. te kurva (kétszer);
  4. te kis kurva (kétszer);
  5. te csöves kutya (kétszer);
  6. buzi fals(?) csávó;
  7. csicskagyász;
  8. nincsen vér a faszodban?;
  9. hülyegyerek (kétszer);
  10. szarrágó (kétszer);
  11. veréb;
  12. geci;
  13. becsicskítottál;
  14. inkább húzzál bőrt a fogadra!

És hogy valami értelme is legyen, hogy ezt az egészet végigszenvedtük, hadd hívjam fel a figyelmet a Való Villában a konyha falát díszítő fekete-fehér, emberfigurás mintára, ami a fenti videóban rengetegszer látható VV Renátó mögött. Nos, a rajz Kieth Haring stílusában készült (vagy esetleg egy eredetinek a kópiája). A '80-as és korai '90-es évek elismert, elképesztően befolyásos és tragikus sorsú művészének életével sokkal inkább érdemes megismerkedni, mint VV Renátó szókincsével, szóval ha ön még nem tud mindent Keith Haringről, kattintson ide!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A cselédezés kimaradt! VV Renátó 14 különböző módon alázza VV Moh-t 5 perc alatt

Egy új videó szerint ha VV Renátó felháborodik, akkor olyan szidalmakat kiabál, hogy „te veréb”, vagy „te csöves kutya”. Fura, hogy a cselédezést kihagyja.

22 · Dec 28, 2020 09:45am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments