Ebben a posztban arra mutatunk néhány friss példát, hogy nemzetközi női hírességek milyen szexi kontenttel próbálnak aktivitást kiváltani követőikből a héten.

Az előző mondatban az aktivitás alatt elsősorban a lájkolás és kommentelés értendő, de például Eva Longoria ennél többet vár rajongóitól, legalábbis azoktól, akik Georgia állam lakói. Itt ugyanis szavazás lesz, és a Született feleségekből ismert színésznő mindenki részvételre buzdít az alábbi bicepszes-fenekes fotóval, mondja is, hogy mutassák a Georgia-iak a szavazóizmaikat.

Egy másik latina színésznővel folytatjuk: Salma Hayek az új évben eddig egy bikinis-dekoltázsos képet posztolt, de ez nagy sikert aratott, már több, mint kétmillióan lájkolták.

És akkor már leellenőriztem, hogy Jennifer Lopez nem posztolt-e véletlenül valami attraktívat a közelmúltban, és hát pont de. A színész-énekesnő éppen egy strandon üdül az alábbi videó szerint, ami a pápa kritikája kapcsán most elég érzékeny témának számít (nálunk legalábbis).

Az alábbi fotóval Bella Hadid engem Xantus Barbarára emlékeztetett, de persze nem ez a legérdekesebb dolog vele kapcsolatban, hanem az, hogy a kép a V magazin 2021-es naptárához készült. Bella Hadid lett az újság januári múzsája.

Kylie Jenner dekoltált és fehér ruhája jól passzol a berendezéshez az alábbi képen. Jó, a berendezés ugyan nem dekoltált, de az is túlnyomórészt fehér. Érdemes a harmadik képig ellapozni a posztban, itt a Kardashian család legfiatalabb tagja valószínűleg azt ellenőrzi, hogy nem maradt-e egy golyóstoll a jobb mellényzsebében – de természetesen nincs is mellényzsebe.

És a mai napon attól hangos a sajtó, hogy vajon tényleg válik-e Kim Kardashian és Kanye West. Miközben mindenki házassága válságáról pletykál, minden influenszerek anyja a fehérneműkollekcióját reklámozza rendületlenül.