Uri Geller nevét sokan valószínűleg a  TV2-n futó A kiválasztott – Ki lesz Uri Geller utódja? c. tehetségkutató műsorból is ismerik, amit 2008-ban tűzött műsorára a csatorna. Az előadóművésszel a Bors készített interjút, amiből kiderült, hogy Jaffában (Izrael) élő Uri visszavágyik Magyarországra. 

Uri és felesége nemsokkal azelőtt kapták meg a koronavírus elleni védőoltást, hogy a bulvárlap hívta volna őket, Uri mindenkit arra biztat, hogy oltsa be magát. Az előadóművész már csak azért is várja, hogy véget érjen a világjárvány, hogy kinyithassa jaffai múzeumát, ahol élete során összegyűjtött ereklyéit tekinthetik majd meg a vendégek. 

Jelenleg Izraelben tevékenykedem, reményeim szerint nemsokára kinyithat a múzeumom, ahol az utóbbi 50 év alatt összegyűlt ereklyéim lesznek kiállítva. Sok kincsem van többek között David Bowie-tól, John Lennontól, Albert Einsteintől vagy Sigmund Freudtól. 

Nemcsak saját múzeumával van elfoglalva Uri, egy dokumentumfilm-sorozat is készül az életéről, amire a férfi elmondása szerint nyitott lehet a Netflix, az Apple vagy akár az Amazon is. A forgatókönyv még nincs kész, több mint egy évet kell rá várni, hogy elkészüljenek a munkával. 

Ez egy nagy projekt, egy londoni forgatókönyvíró dolgozik rajta. Remélem, hogy másfél, két éven belül elkészül az élettörténetemet bemutató dokumentum –filmsorozat. 

Az interjú végén Uri elárulta, hogy a mai napig rengeteg rajongói levelet kap Magyarországról, zárásként pedig mindenkinek pozitív energiákat küldött.