Ebben a posztban információkat, érdekességeket foglalunk össze, amiket magyar hírességek tettek közzé saját magukról az Instagramon.

Eszenyi Enikő színész-rendezőről az Álarcos énekestől eltekintve nem sokat lehetett hallani azóta, hogy a botrány után távozott a Vígszínház éléről, de az alábbi posztjából kiderül, hogy min dolgozott az utóbbi egy évben:

Az elmúlt évben elhivatott színészhallgatókkal nemzetközi alkotóközpontot hoztunk létre Csengerben

– írja Eszenyi Enikő az alábbi videóhoz, mindenkinek boldog új évet kívánva. Csenger egy kisváros Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, az ország legkeletibb vidékén, közvetlenül a román határ mellett található, Eszenyi Enikő itt született.

Tóth-Hódi Pamela és férje, Tóth Bence hamarosan vidékre költöznek. A modell-influenszer második kislányával terhes jelenleg, és ebben az Instagram-posztban tette fel a kérdést követőinek, hogy szerintük mi legyen a baba neve.

Sziasztok, segítsetek, mert nem jutunk dűlőre lány nevek kapcsán. Ötlet valakinek? Hátha írtok olyat, amit még nem hallottunk, vagy nem gondoltunk rá és nagyon megtetszik

– írja Tóth-Hódi Pamela. A hozzászólások között, úgy tűnik, a legnépszerűbb az, amelyik arra emlékeztet, hogy Tóth-Hódi egyszer azt mondta, hogy kedveli az Olívia nevet, a kommentelő szerint ez a név „tökéletes választás lenne”.

Curtis, a rapper posztolt egy romantikus képet, amin szerelmével, Barnai Judit kosárlabdázóval a Balatonnál csókolják meg egymást. A zenész és a sportoló az elmúlt nyáron a Balatonnál ismerkedett össze.

Szintén egy csókfotóval köszöntötte az új évet Stohl András. A színész-műsorvezetőnek 2020-ban esküvője volt, a lakodalmon készült képet osztott meg az alábbi posztban. Közben szintén a Maldív-szigeteken tartanak tábort Schoberték, kattintson ide, ha meg szeretné nézni, hogyan pezsgőzik Rubint Réka a tábor résztvevőivel!

Berki Krisztiánék még mindig a Maldív-szigeteken vannak, ők egy edzőteremben szelfiztek egyet ma reggel.

És a Dancing With The Starsban való szereplésével tiszteletbeli magyar celebbé vált Gabriela Spanic is poszolt egy újabb érdekeset, az alábbi képen ikertestvérével és húgával látható.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Eszenyi Enikő vidéken alapított társulatot, Hódi Pameláék az Instán keresnek nevet babájuknak

Curtis és Stohl András egyaránt csókfotóval indította 2021-et, Gabriela Spanic pedig megmutatta ikertestvérét és húgát. Érdekességek az Instagramról!

4 · Jan 02, 2021 11:30am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments