Év elején kezdték el pletykálni, hogy romokban hever Kim Kardashian és Kanye West házassága, majd arról is cikkeztek, hogy West megcsalta feleségét egy vloggerrel (a vlogger tagadta), aztán meg azt írták a bulvárlapok, milyen drága ajándékokkal kedveskedett egymásnak karácsonyra a házaspár, és nincs nagyobb konfliktus kettejük között. A US Weekly forrása szerint Kardashian-West páros kapcsolati hullámvölgyeiről a gyerekek sem tudnak sokkal többet a rajongóknál, a sztárpár igyekszek kizárni a gyerekeiket a konfliktusaikból. 

A gyerekek semmit nem tudnak a szüleik problémáiról. Hozzá vannak szokva, hogy az apjuk egy másik államban él

- mondta a forrás, utalva arra, hogy West 2019 óta üzleti elfoglaltságai miatt sokat tartózkodik Wyomingban. A párnak 4 gyermeke van: North 7, Saint 5, Chicago 2 éves, a legfiatalabb, Psalm pedig 20 hónapos. A forrás azt is elmondta, hogy a párnak tavaly decemberben valóban volt egy nagy veszekedése, Kardashianról pedig azt fecsegte, hogy a gyerekei érdekeit tartja legfontosabbnak. 

Egy másik forrás szerint a házaspár már 2,5 éve gondolkodik a szétköltözésen, ám Kardashian nem merte túlságosan erőltetni a témát, főleg, miután férjénél tavaly nyáron idegösszeomlása után bipoláris depressziót diagnosztizáltak. 

Kim előbb meg akar győződni róla, hogy West jól van. Úgy szeretne elválni, hogy ne legyen közöttük mérgező a hangulat, továbbra is közösen tudják nevelni a gyerekeiket. West azt szerette volna, ha az egész család Wyomingba költözik, de Kim nemet mondott rá, mivel a gyerekeik Kaliforniában járnak iskolába, ott élnek a barátaik, minden ehhez a helyhez köti őket. 

A forrás szerint Kardashian sokat komolyodott az utóbbi években, ami részben annak is köszönhető, hogy jogot tanul, ami miatt több mindenről megváltozott a véleménye. Ezzel szemben West nem a való világban él, egyre kevesebb dologban tud egyetérteni feleségével.