VV Renátó egy elég markáns alakja volt az idei Való Világ-szériának, de a múlt idő azóta indokolt, hogy a szombat esti kiszavazóshow-ban a villa fodrásza távozni kényszerült. Renátó szexelt is a műsorfolyam során, de a nézők ellenszenvét valószínűleg vitázási stílusával váltotta ki, az alábbi videó mutat egy kis ízelítőt, elsősorban VV Moh-val való konfliktusaira koncentrálva, hiszen Renátó őt hívta ki párbajozni és vele szemben maradt alul a szavazáskor.

A győztes bejelentésének pillanatait az alábbi videó tartalmazza, kiderül belőle, hogy a nézők 84,54%-a akarta Renátó távozását. Ilyen magas népszerűtlenségi indexe még senkinek sem volt a Való Világok történetében, az eddigi rekord tehát csak néhány hétig élt. Emlékezetes, hogy VV Gábor egy hónappal ezelőtt 77%-os szavazati aránnyal esett ki,  addig az számított a közönségszavazáson valaha elért legrosszabb eredménynek. Nos ez a rekord most már a múlté, Renátó még 7%-kal népszerűtlenebbnek bizonyult nála, legalábbis Moh-hoz képest.

Renátó mindenesetre a pozitívumokra koncentrál távozásakor, és valószínűleg igaza van. A legfontosabb, hogy mennyire szereti VV Fru-t, az alábbi interjúban már a gyerekvállalás is szóba kerül. Az biztos, hogy ha a játékosok a műsor után fent szeretnék tartani a sajtó és a közvélemény érdeklődését, akkor egy párkapcsolat erre biztosan jó apropó lesz.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
VV Renátót még VV Gábornál is jobban utálták a nézők, derült ki a kiszavazáskor

Decemberben VV Gábor rekordmagas, 77%-os nemtetszési aránnyal esett ki a Való Világban. Erre Renátó most jócskán rávert, íme minden a kiesésről!

69 · Jan 17, 2021 02:14pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments