Hamarosan megjelenik a többek közt Kate Hudson főszereplésével készült, Music című film, emiatt a színésznő az Instagramján közzétett egy rövid jelenet-részletet, amelyben énekel – kicsit hosszabban pedig a Youtube-on is meg lehet nézni, úgyhogy inkább azt ágyazzuk be ide.

Az persze egyértelmű, hogy rendes mennyiségű utómunka van a hangján, de azért nagy hiba lenne azt gondolni, hogy a születése óta zenészek és színészek közt mozgó (gyerekei is három zenésztől születtek) Hudson ne tudna énekelni. Filmjeiben is előfordult már, például a 2009-es Nine-ban, amelybe direkt neki írták a Cinema Italiano című zenés-táncos számot. Valamiért a Vevóján megtalálható videót csak linkelni lehet, úgyhogy ha látni is szeretnék, ide kattintsanak, ha pedig csak hallgatni, akkor az alábbi videóra.

Emlékezetes pillanat volt az is, amikor erősítés közben énekelte el a Shallow című dalt. Ha kimaradt volna, már pótolhatja is!

A filmet, amelyet Sia (az énekesnő) írt és rendezett, februárban mutatják be. A történet középpontjában egy autista gyerekét egyedül nevelő anya áll, és már tavaly novemberben volt szó arról, hogy az autisták közösségének egy részének negatív érzései vannak vele kapcsolatban. Sokan tették szóvá, hogy Maddie Ziegler nem-autistaként alakít autista fiatalt a filmben, Sia a szereplőválasztását azzal indokolta, hogy amikor a valóban autista, eredeti főszereplő-jelölt visszalépett, mert túl stresszesnek találta a forgatást, őt látta jónak felkérni a feladatra, több klipjében is dolgoztak már együtt.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hű, de jót énekel itt Kate Hudson!

A Music című filmje hamarosan megjelenik, és sokakat meglephet, hogy úgy egyébként nemcsak színész ő, hanem zenei adottságai is vannak.

6 · Jan 27, 2021 10:51am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments