A Való Világ 6. párbajában Fru és Vivien mérte össze magát, kettejük közül előbbinek kellett távoznia: VV Frura csak a nézők 35,13%-a szavazott. A játékossal a kiesése után készítettek egy villáminterjút, amiben elmondta, hogy bár úgy ment be a villába, hogy nem fog szexelni, nem bánta meg, hogy nem tartotta meg a fogadalmát. VV Fru VV Renátóval jött össze (és feküdt le), akire olyan kevesen szavaztak, hogy párbajellenfele, VV MOH rekordmagas szavazatkülönbséggel folytathatta a játékot.  

Úgy jöttem a villába be, hogy én nem fogok szexelni és nekem nem is kell párkapcsolat. Ez ugye megdőlt. Abszolút nem sajnálom, nem csalódtam magamban, mert igenis szexeltem, én tényleg szerelmes lettem ebbe az emberbe. Úgy gondolom, ha az ember szerelmes, nem bírja ki, hogy ne érjen a másikhoz. 

VV Fru a párbajon úgy látta, villabéli szerelme, Renátó boldogsággal  nézte őt, és nagyon szurkolt neki, várt rá, és a villán kívül is folytatni tudják kapcsolatukat. 

Tényleg úgy gondolom, hogy velem tervezi a jövőjét. Teljes mértékben, valódi szerelem volt köztünk a Renátóval. Vagyis van, bocsánat.