Baukó Éva szerint Zimány Linda és Vasvári Vivien sem úgy néz ki a valóságban, mint az Instán

2021.02.04. 13:45

A Blikk szúrta ki, hogy Baukó Éva a Life TV Bréking című műsorának vendége volt, ahol a közösségi oldalakon látható tartalmakra terelődött a szó. Baukó hevesen nyilatkozott a témáról, szerinte néhány celeb, köztük Vasvári Vivien, Vajna Tímea és Zimány Linda annyira átalakítja az Instára készült fotóit, hogy az ott látott kép köszönőviszonyban sincs a valósággal. Baukó ezért Zimányt rács mögé dugná. 

Zimány Lindát is börtönbe kéne zárni.

Baukó az alkalmazás nevét is elmondta a műsorban (kicenzúrázták), amivel a fent megnevezett celebek szerinte módosítják képeiket. Baukó hozzátette, élőben nagyon szépek a szóban forgó nők, nem érti, miért van szükségük ilyen utómunkákra. 

Szerintem a Linda sokkal szebb volt 16-17 évesen. Jó, mindenki... Szép lány volt, és ez a sok plasztikai műtét... Képzeljétek el, hogy már ilyen 18 vagy 20 éves kora óta botoxolják meg hialuront töltenek az ajkába. 

Baukó szerint Zimány nincs rendben magával, ha ennyi orvosi beavatkozást hajt végre magán. A rövid videórészletből az is kiderül, hogy a műsorvezető Berki is botoxoltatott már, a műsorvezetőtársa, Demcsák Zsuzsa pedig csak annyit tudott hozzátenni a beszélgetéshez, hogy

én teljesen el vagyok maradva.

Zimány Linda nem titkolja, hogy néha felkeresi plasztikai sebészét, tavaly például a mellimplantátumait cseréltette ki, nemrég pedig arról posztolt, hogy már harmadjára vesz részt kollagénes testkezelésen.