A Love Island néhány szereplője a Fókusznak beszélt arról, rájuk talált-e a szerelem a társkeresős műsor után. Erik, aki már a Barátok köztben is szerepelt, ahol férfi prostituáltat alakított, egy hónélküli snowboardpályán nyilatkozott arról, hogy van barátnője, noha a nevét nem árulta el, mivel a nő egy közismert személy. 

Van egy hölgy, akit a barátnőmnek merek hívni, még azért nem hoztuk nyilvánosságra, mert ő is egy ismertebb személy, és szeretnénk, hogy megerősödjön ez az egész.

A Bécs és Budapest között ingázó Erik reméli, hogy idén nyáron befejezi a bécsi egyetemi képzését, és átveheti mesterdiplomáját. Erik a jövőben színészkedéssel is szeretne foglalkozni, jelenleg is dolgozik egy projekten, amiről semmi konkrétumot nem árult el. 

Nia ellenben már büszkén mutatta meg párját a Fókusznak, az építőiparban dolgozó Papp Pétert, akivel 5 hónapja vannak együtt. Papp szerint barátnője egy erős nő, aki nincs rászorulva a férfiak támogatására, megkeresi a számára szükséges pénzt, ami a férfi szerint szinte páratlan manapság. Annyira boldogok, hogy márciusban összebútoroznak. 

Az összeállításban feltűnt még a korábban személyi edző, jelenleg vállalkozó Dávid és Helga is. Előbbinek már egyéves kapcsolata van, Helga pedig még várja az igazit, de már alaposan megválogatja, kit enged közel magához.