VV Vivi nagy lehangoltságában vitatkozott egy jó nagyot VV Bálinttal azzal kapcsolatban, hogy ki mennyit hízott a realityszereplés alatt, és amint a fenti videó mutatja, a Való Világ 10 Powered By Big Brother játékosa azt mondja az őt legyengéző riválisának, hogy

a faszomat verjem a szádba.

Ettől aztán jól el is mérgesedett a vita, sőt, Vivi védelmében beszállt az anyázásba VV Dani is, aki, amint az alábbi videóban az meg is tekinthető, nem csak emléletben foglalkozik az orális szexszel. Miközben a többiek elég innovatív módszerrel készítettek nokedlit, a fenti borítóképen is látható VV Virág és Dani a zuhanyzóban orális szexszel ütötték agyon az időt.

Hány centi a faszod, Dani?

– teszi fel a kérdést egy fürdőköpeny takarásában Virág, amin Dani nevet, és aztán azt mondja, hogy nem tudja, mindenesetre partnere megnyugtatja, hogy neki tetszik nagyon a szóban forgó testrész.

Ön elhiszi, hogy Dani tényleg nem tudja az adatot, amire Virág rákérdezett?

Mindenesetre Virágnak is lehetett már korábban is némi fogalma a méretekről, tekintve, hogy a pár mennyiszer volt már együtt a Villában eddig. Ha ön szeretne nokedlivelszerencsétlenkedést orális szexszel összevágva egy videóban megtekinteni, kattintson alább a play gombra!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Orális szex: VV Vivi csak beszélt róla, VV Virág meg is csinálta

Egy trágár vita, egy kis gusztustalankodás nokedlivel és egy kis orális szex a zuhanyzóban. Dani azt mondja, nem tudja, hány centi.

827 · Feb 08, 2021 09:42am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments