Framing Britney Spears címmel készített a New York Times dokumentumfilmet Britney Spears-ről, az énekesnő gyámsági ügyére (amit a sztár nemrég vesztett el, így továbbra is apja maradt a gyámja) kihegyezve a témát. A film múlt heti megjelenése után sok Britney-fan hevesen támadta Justin Timberlake-et, mivel úgy érezték, a sztárpár 2002-es szakítása után Timberlake semmit nem tett azért, hogy kiálljon exe mellett, akit a sajtó negatív színben tüntetett fel, őt okolta a szakítást, írta például a  Marie Claire is. 

Bár Spears nem adott interjút a dokumentumfilm készítőinek (igazából már idejét sem tudjuk, mikor nyilatkozott utoljára bárkinek is), Insta-oldalán kommentálta az elkészült filmet. Az énekesnő egy három évvel korábbi videórészletet posztolt az egyik fellépéséről, a hozzá tartozó szövegben pedig azt írta, hogy megpróbál egy teljesen normális ember lenni. 

Imádom simán csak élvezni az egyszerű, hétköznapi életet. 

Mindenkinek megvan a maga története, és mindenki mást olvas ki más emberek történetéből. Mindannyiunknak megvan a saját gyönyörű élete. Ne feledd, teljesen mindegy, mit gondolunk, mit tudunk a másik emberről, mindez semmi ahhoz képest, ahogy az adott ember valójában él a kamerák mögött.

A fenti bejegyzése előtt egy nappal Spears egy videót is posztolt, amiben arról beszélt, hogy a pillanat, amire a legtöbben vártak a múlt héten az aaa (itt hatásszünetet tart) a Super Bowl volt! Az énekesnő rajongói közül többen is azt kommentelték a bejegyzés alá, hogy szerintük Spears valójában nem is a sportmérkőzésre, hanem a dokumentumfilmje megjelenésére célzott.