Priyanka Chopra nemrég adta ki Unfinished (Befejezetlen) címmel visszaemlékezéseit, és ezzel kapcsolatban több sok interjút vállalt mostanában. A 38 éves, indiai származású színésznő a The Guardian című lapnak is mondott néhány érdekeset, többek között bocsánatot kért karrierje legnagyobb tévedéséért:

Nem mehetek vissza, hogy megváltoztassam, amit tettem, de bocsánatot tudok kérni és kérek is. (...) Igazából szomorúságot éreztem (amikor megláttam a reklámot). 13 éves önmagam szemein keresztül láttam magam, amikor mindenféle kenceficéket kavartam a fürdőszobában, hogy kivilágosítsam a bőröm

– meséli Priyanka Chopra azzal a reklámmal kapcsolatban, amiben egy sötétebb bőrű nő szerepét játszotta még azelőtt, hogy világhírűvé vált volna. A hirdetésben ezt a bizonyos nőt otthagyja a szerelme egy világosabb bőrű nőért, ami után a Chopra által alakított karakter elkezd bőrvilágosító krémet használni, és ennek segítségével visszanyeri a férfi szerelmét. A Metro nevű lap előásott egy másik hirdetést is, amiben fent a férje, Nick Jonas társaságában látható színésznő a bőrről a „sötét foltokat” eltüntető, a bőr tónusát világosabbá tevő krémet reklámozott annak idején.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Priyanka Chopra bocsánatot kért, hogy annak idején bőrvilágosító krém reklámjában szerepelt

Kattintson ide, mutatjuk, milyen hirdetésért kért most elnézést az indiai származású színésznő!

12 · Feb 11, 2021 05:10pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments