Január legeleje óta szó van Kim Kardashian és Kanye West válásáról, bár semmi ilyen jogi procedúra nincs folyamatban jelenleg – azt viszont minden forrás megerősíti, hogy a két híresség, akik 2014-ben házasodtak össze, egymástól külön élnek egy ideje. Nos, a People-nek nyilatkozott most egy bennfentes, aki szerint férj és feleség egy ideje gyakorlatilag egyáltalán nem tartják már a kapcsolatot, és az illető azt is tudni véli, hogy mikor indul majd be a válóper.

Kim Kardashian problémái Kanyéval a Keeping Up With The Kardashians utolsó évadának nagy részét teszik ki. Kim Kardashian valószínűleg akkor adja majd be a válókeresetet, amikor az évad már lement

– idézi ezt a bizonyos forrást a People, és az idézet eléggé úgy hangzik, hogy Kim Kardashian nem akarja elspoilerezni a tévéműsorát azzal, hogy idő előtt kiteregeti a magánéletét egy bírósági eljárásban. A Kardashian-család mindennapjait bemutató reality utolsó, huszadik évada március 13-án indul majd, és ha ugyanolyan hosszú lesz, mint a korábbi szezonok, akkor valamikor április második felében vagy esetleg májusban fejeződik majd be.

A fentiek értelmében arra lehet számítani, hogy a válóper ekkor kezdődik majd. Kim Kardashian addig férjétől külön tölti az időt, a sztárpár a közelgő Valentin-napon sem lesz együtt, a szerelmesek ünnepét Kim Kardashian szingli anyukaként, gyermekeivel ünnepli az idén.

Kanye West utoljára novemberben tűnt fel Kim Kardashian Instagramján, a rapper egyik albumának 10. évfordulója alkalmából. A poszt egy szerelmeslevelet is tartalmaz, amit West írt Kardashiannek 10 évvel azelőtt, a szívhez szóló sorokból később dalszöveg lett, a rapper pedig le is rajzolta szerelmét hatalmas mellű, „Berkin-táskát” tartó pálcikaemberként. West minden bizonnyal a Birkin-táskára gondolt.