Meginterjúvolta Hajdú Pétert és menyasszonyát, Esztert a Bors című lap, és mivel az apropó a Valentin-nap, elsősorban a szerelemről-romantikáról van szó. A 45 éves producer-műsorvezető a következőt mondja saját magáról ebben a témában:

a stílusom egyedülálló, intimitásban is verhetetlen vagyok, a romantikáról azonban inkább Esztert kéne megkérdezni.

A 25 éves menyasszonyt meg is kérdezi az újságíró, és Eszter válasza az, hogy Hajdú tényleg nem különösebben romantikus alkat, de mivel ő maga sem az, pont jól összeillenek, párját pont annyira tartja romantikusnak, amennyire kell. Hozzáteszi, hogy vőlegényét azonban nagyon jó humorúnak tartja:

számomra ő a nagybetűs, tökéletes férfi, aki oda­adó, okos, kedves és nem mellesleg nagyon humoros. Ez már az első randevúnkon is feltűnt. Mondhatni, a humorával vett le a lábamról.

Az interjúban szó van arról is, hogyan bírja a pár az összezártságot, és arról is beszélnek, milyen munkakapcsolat van köztük, tekintve, hogy Eszter átment a Life TV-hez dolgozni, aminek Hajdú Péter a vezérigazgatója. A teljes interjút ide kattitntva lehet elolvasni. A pár legutóbbi közös-romantikus fotója az Instagramon az alábbi, még a karácsonyfa alatt készült.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hajdú Péter: „a stílusom egyedülálló, intimitásban is verhetetlen vagyok”

A híresség 20 évvel fiatalabb menyasszonya azt mondja, számára Hajdú a tökéletes férfi, a humorát szereti a legjobban.

121 · Feb 13, 2021 05:39pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments