A megxit óta Harry hercegnek és Meghan Markle-nek már több apróbb tévés szereplése is volt, de a házaspár most fog először egy műsor fővendégeiként szerepelni. Markle-ék Oprah Winfrey műsorában (Oprah With Meghan and Harry: A CBS Primetime Special) adnak interjút, amit az érdeklődők az amerikai CBS csatornán nézhetnek majd meg először, március hetedikén. A Page Six informátora szerint a királyi család már hónapok óta tud arról, hogy Harry herceg és Markle igent mondott Oprah felkérésére és szerepelni fognak a 90 perces műsorban, ugyanakkor aggódnak a dolog kimenetele miatt.

Elősorban Vilmos herceg az, aki aggódva figyeli, mi sülhet ki a az interjúból, ami sokakat már most Lady Diana 1995-ös tévéinterjújára emlékezteti, melyben az elhunyt hercegné arról is beszélt, hogy Károly herceg megcsalta őt. 

Az ET Online az angol királyi család egyik szakértőjét, Katie Nichollt kérdezte meg, szerinte mi várható a műsortól. Nicholl úgy véli, nemcsak a megxitre fog rákérdezni Oprah a műsorban, Markle és apja kissé viharos kapcsolata is szóba jöhet. (Thomas Markle többször megpróbált már anyagi hasznot húzni abból, hogy lánya beházasodott a királyi családba, legutóbb például azt találta ki, hogy dokumentumfilmet készít az életéről, amiben persze Meghan Markle is szerepelni fog.)

Azt mondták nekünk, hogy több témát is érinteni fognak a beszélgetésben, tabutémák nélkül. Úgy tudjuk, Meghan beszélni fog az anyaságáról, a jótékonysági munkájáról, arról, hogy milyen érzés volt beházasodni a királyi családba, és természetesen arról is szó lesz majd, milyen élmény volt elhagyni őket. Egészen biztos vagyok benne, hogy az apjához fűződő viszonyáról is elárul majd néhány részletet. 

Nicholl emlékeztet rá, hogy a házaspárnak már nem kell a királyi család jóváhagyását kérnie médiamegjelenések miatt, saját stábjuk segíti őket a közszerepléseikben. Ettől függetlenül Harry herceg és Markle tiszteletteljesen nyilatkoznak majd a királyi családról, főleg, hogy a műsor nem sokkal II. Erzsébet 95. születésnapja előtt fog adásba kerülni. 

Az E! Online-nak köszönhetően a műsortól független hírünk is van Harry hercegékről. Azt, hogy a pár a második gyermeküket várják, egy  Misan Harriman nevű fotós hozta a nagyvilág tudtára, amikor gratulált a szerelmeseknek saját Instagram-oldalán, amihez egy fekete-fehér fotót is posztolt róluk, amin Markle-nak már gömbölyödik a hasa. (Mióta kiváltak a királyi családból, Harry hercegék nem posztolhatnak többet az addig használt, hercegi nevükkel ellátott Insta-oldalukról.) A fotós a kép szimbolikájáról is beszélt, amit a távolból, egy iPaddel készített.  

Misan szerint a fotó a bátorságot, a reményt és a szeretetet szimbolizálja, Harryék pedig annyira szerelmesen néznek egymásra, hogy a fotó segítségével szinte érezni lehet a másik iránti odaadásukat.