Ebben a posztban hazai hírességekről olvashat friss érdekességeket-információkat.

Bár a hagyományok szerint már a múlt hét szerda óta vége a karneválnak és elkezdődött a nagyböjt, Megyeri Csilláék még farsangoztak egyet a hétvégén, és Istenes Bencéékhez hasonlóan ebben a buliban is volt nőnek öltözött férfi. A műsorvezető-médiaszemélyiség és szereleme olyan jelmezt választott, amit politikailag korrektnek a legnagyobb jóindulattal sem lehetne nevezni: Megyeri Csilla dubaji sejknek volt öltözve, Molnár Zsolt pedig dubajozó kurvának.

További hírek:

  • Majdnem másfél éve, hogy összejöttek az X-faktorban, és most eljegyezték egymást: Puskás Petiről és Dallos Bogiról van szó természetesen. A hírt az Instagramon jelentették be vasárnap este.
  • Szintén az Instagramon jelentette be Sáfrány Emese és Hornyák Ádám születendő gyerekük nemét. „Kisfiúnk lesz” – írja Sáfrány Emese egy olyan kifejezést használva, ami az ékezet nélkül talán még jobban megállta volna a helyét ebben a szövegkörnyezetben.
  • Tóth Vera arról beszélt a Borsnak, hogy bár azt hitte, a fogyása mindent megold majd, ez nem így lett, így az énekesnő lelki problémáival most szakemberhez fordult. „Szerintem nem szégyen, sőt igenis dicséretes, ha valaki felismeri, hogy segítségre van szüksége” – mondja az énekesnő.
  • És hét év hallgatás után most jelentkezett új videóklippel Hajós Kristóf, aki annak idején a The Unbending Trees című zenekarral nemzetközi ismertségre is szert tett. Az új dalának címe Bitterfly, alább lehet megnézni-meghallgatni.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Megyeri Csilla adott a politikai korrektségnek: kurvázó arab sejknek öltözött

Hírek! Puskás Petiék eljegyezték egymást, Sáfrány Emesééknek fiuk lesz, Tóth Vera szakemberhez jár lelki gondjaival.

1 · Feb 22, 2021 11:17am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments