Britney Spears korábbi sminkese szerint az énekesnő és Justin Timberlake is azt hitte, a másik megcsalta

2021.02.27. 13:00

Julianne Kaye, aki 1994 és 2004 között volt Britney Spears sminkese a We Need To Talk About Britney (Beszélnünk kell Britneyről) c. podcastban árult el néhány érdekességet az énekesnő és Justin Timberlake viszonyáról, szemlézte a Perez Hilton. A beszélgetésben szóba került Timberlake Cry Me a River c. dala is, amit nemsokkal azután írt, hogy szakított Spearsszel. (A dal lényegében arról szól, hogy Timberlake-et megcsalták és elhagyták, de már nem kesereg tovább, inkább a barátnőjének kéne őt siratnia). Kaye szerint a dal nagyon kiborította Spearst. 

Nem sokat segített Timberlake videója. Azt hiszem, tényleg nagyon kiborította Britneyt. Szerintem ez az egész nagyon kegyetlen volt. Összezavart mindent. Nagyon megbántotta a dal Britneyt.

A sminkes azt is elmondta, hogy nemcsak Timberlake fejében fordult meg, hogy barátnője megcsalta, Spears is arra gyanakodott, hogy Timberlake hűtlen volt hozzá. 

Azt hiszem, arra gyanakodott, hogy az All Saintsből volt valakivel...

Kaye ugyanakkor tagadta, hogy Spears egy Wade Robson nevű háttértáncosával csalta volna meg Timberlake-et, és hogy  Cry Me a River elvileg erről a félrelépésrőlszólna. Viszont abban nem kételkedik, hogy mindkettőjüknek volt némi vaj a fején. 

Voltak dolgok, amik miatt Britney aggódott, de kétségtelen, hogy mindkettőjüknek voltak csúf  hibáik. Mindketten csináltak rossz dolgokat.