Fekete Dávid több száz millió forintot bukott a vállalkozásán, ezután jött a megcsalás

2021.03.05. 14:02 Módosítva: 2021.03.05. 14:07

Amint azt a hírösszefoglalóban említettük, Fekete Dávid, a 2008-as Megasztárból ismert, 34 éves énekes tegnap a Facebookon írta meg, hogy 23 éves felesége félrelépett, így a házasságának vége. Ezt követően Fekete Dávid bement a TV2 Mokka című műsorába, hogy tisztázza a helyzetet. Az érthetően feszült és kínos hangvételű beszélgetés során két fontos dolog derül még ki. Egyrészt az, hogy nemcsak a feleség, hanem maga Fekete Dávid is félrelépett, valamint az, hogy az énekes anyagilag is válságban van, mivel vállalkozásával több száz millió forintot bukott.

Több évvel ezelőtt egy nagyon komoly problémába kerültem. Volt egy nagyon komoly vállalkozásom, ahol több száz millió forintot kicsaltak tőlem, átvertek, becsaptak vele. (...) Sajnos ennek következtében is biztos, hogy nagyon sok probléma adódott a házasságunkban. Nyilván az én hibám is: nem szabad mindig másra fogni, magamnak is vállalni kell a tettekért a felelősséget

– mondja Fekete Dávid a fenti interjúban, hozzátéve, hogy az autókereskedésével kapcsolatos anyagi problémák is hozzájárultak a házasságuk megromlásához.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Fekete Dávid több száz millió forintot bukott a vállalkozásán, ezután jött a megcsalás

A Megasztárral híressé vált énekes azt nyilatkozta, több száz milliót csaltak ki tőle, átverték, és az anyagi problémák is hozzájárultak házassága megromlásához.

121 · Mar 05, 2021 02:02pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments