A hétvége legnagyobb visszhangot keltő sajtóeseménye minden bizonnyal az, hogy vasárnap adásba kerül Harry herceg és Meghan hercegné interjúja Oprah Winfrey-vel. A beszélgetésből néhány képet és részletet már jó előre publikáltak, és ezek alapján vették elő többen is Wallis Simpson klasszikus fotóját, többek között a Page Six is figyelmeztet a dologra.

Íme valaki az Instagramról (Merle Ginberg újságíró-stylist, a RuPaul's Drag Race első évadainak zsűritagja), aki szintén úgy véli, nem lehet véletlen egybeesés, hogy a hercegné annyira hasonlít VIII. Eduárd feleségére.

Meghan Markle stílusa ugyanis szembeötlően emlékeztet Wallis Simpsonra: főleg a frizura és a ruha az, amin megakad az ember szeme. Wallis Simpson arról ismert, hogy miatta mondott le a trónról II. Erzsébet nagybátyja, VIII. Eduárd.

Markle-t korábban is hasonlították már Simpsonhoz, hiszen mindketten elvált amerikai nőként házasodtak be a brit királyi családba, és mindkét házasságnak végső soron azt okozta, hogy a férj kivált az uralkodói famíliából. Meghan hercegné minden bizonnyal tudomással bírt arról, hogy Simpsonhoz szokták hasonlítani, így előfordulhat, hogy pont azért választotta ezt a frizurát és ezt a Giorgo Armani-ruhát, hogy Wallis Simpsonra utaljon. De az is lehet, hogy semmi ilyen szándék nem fordult meg a fejében, és az egész csak véletlen. Kíváncsiak lennénk az ön véleményére a kérdésben.

Ön szerint?