Ebben a cikkben hazai hírességek friss és attraktív Instaposztjait nézegetheti végig.

Aki valamiért nem ismeri még a donaldkacsázás szakkifejezést, az ma biztosan megjegyzi, annyira dögös képeket tett ki az Instagramra Labancz Lilla. Felső van rajta, de alsót nem visel, csakúgy, mint Donald kacsa, és a 34 éves színésznő-modell-műsorvezető egy Beyoncé-dalszövegből vett idézettel hozzá is teszi, hogy:

nézheted, csak ne markolj rá!

Hát nézzük!

Jakabos Zsuzsanna úszónő duplán influenszerkedik az alábbi, baromi jól sikerült képpel: egyrészt az Energy Coffee nevű terméket reklámozza, másrészt a címkék szerint a Gas Jeanst is.

Megyeri Csilla szintén egy ízléses dekoltázzsal reklámozza a Skinny Gummy nevű gumicukrot. Egyébként ennek a blognak is az a neve, hogy Gumicukor, és még kevesebb kalória van benne, mint a Skinny Gummyban! Ha ön bármikor úgy érzi, hogy nassolni szeretne, nézzen bele a Gumicukor blogba, hátha talál valami olyan érdekeset, amitől elfeledkezik a rágcsálhatnékról!

A Feleségek luxuskivitelben című realityből ismert Yvonne Dederick lánya, Mardoll azt írja, az alábbi képen űrlotyónak van öltözve, és kétség nem fér hozzá, hogy nagyon kreatív a sminkje.

És végül nagyon el vagyunk kényeztetve, mert Hunyadi Donatellától is van egy művészi igényű friss fotó. A fiatal modell ezt még tegnap, nőnap alkalmából posztolta.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Labancz Lilla donaldkacsázott egyet az Instán, Mardoll kreatív sminkkel űrlotyónak öltözött

Attraktív posztok sokak által ismert magyar, női instagramozóktól, többek között Jakabos Zsuzsannától és Hunyadi Donatellától is!

21 · Mar 09, 2021 02:56pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments