A Fókusz készített egy átfogó (de viszonylag magánéletmentes) videós riportot Szabó Zsófiról, amelyből kiderül, hogy két cél foglalkoztatja a mostanában főleg műsorvezetéssel foglalkozó Szabót: az egyik a sportteljesítménye fejlesztése, ugyanis továbbra is fut, edzőt is fogadott segítségül.

A másik, hogy amióta a fia óvodáskorú lett, úgy érzi, olykor-olykor visszakap egy darabot a régi életéből. Több ideje van olyan elfoglaltságokra, amelyeket a maga kedvéért végez, és újra szívesen vállalna modell-és színészfeladatokat is. Egyébként hat évvel ezelőtt ment át a TV2-től az RTL Klubhoz, azóta főleg műsorvezetőként ismerhető (Reggeli), illetve persze a csatorna több reality-jellegű műsorában is szerepelt. De korábban színésznőként hivatkozhattunk rá, egyrészt színházi munkái, másrészt a Jóban Rosszban című sorozatban vállalt szerepe miatt is.

A videóban látható egy fotózás, amelyet Lakatos Márkkal szerveztek, aki szerint Szabó beérett arra, hogy high fashion modellként is számításba vegyék. Hogy a projekt célja mi volt, az egyelőre nem derült ki, de hamarosan bizonyára ez is megtörténik (egy képaláírásban azt közölte Lakatos, hogy ez volt Szabó és az ő első közös editorial fotózása, vajon hová?). Mondja valaki, hogy az alábbi képen Szabó nem hasonlít Kerekes Vicára!

 Az alábbi fotó pedig elég jól hangsúlyozza, milyen lábakra tett szert Szabó a futó-elfoglaltságok révén.

Ez pedig csak simán egy reklámposzt, mert azért az influenszerkedésben / reklámposztolásban van gyakorlata.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Szabó Zsófi újrakezdené a modellkedést és a színészetet

Lakatos Márkkal dolgoztak egy fotózáson, mindkettejüknek remek élmény volt. Ezen kívül folyamatosan fut.

11 · Mar 10, 2021 10:51am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments