Még a Valentin-napra is rátett egy lapáttal Vajna Tímea a legfrissebb Instagram-posztjában. A képhez a híresség nem fűz hozzá sok mindent, de azt igen, hogy ezt a melleket csak módjával takaró ruha az Are You Am I nevű márkától van.

Nos, Vajna Tímea fotója, bár a híresség arca nem látszik rajta, remekül passzolna a márka hivatalos Instagramjára is, ahol érdemes körülnézni mindenkinek, aki szeret attraktív fotókat nézegetni nem túlöltözött nőkről.

Az alábbi ruhának az a neve, hogy The Deci Dress, és érdekes megfigyelni, hogy ez a márka is nagyban követi azt a stílust, amit Kardashianék már évek óta nyomnak, és a húszas évekre az utcán is folyton szembejön: a leggyakrabbak az egyszínű szettek, és az az egy szín az esetek túlnyomó többségében nem is kifejezetten egy szín, hanem fekete, fehér, szürke vagy bézs/drapp.

Az Are You Am I nevű márkával kapcsolatban még figyelemre méltó, hogy a cég tervezője, Rumi Dowson maga is olyan képeket publikál önmagáról, amik ruhakollekciója reklámjának is beillenének, lásd az alábbi példát. Rumi Dowsont nem csak Vajna Tímea kedveli: instagramos követői között van Zimány Linda, Miranda Kerr, Rosie Huntington-Whiteley és Kaia Gerber is.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vajna Tímea extramerész fotóval ajánl egy roppant bevállalós ruhamárkát

Vajna Tímea a dekoltázsáról posztolt egy fejetlen képet, de az általa ajánlott márka tervezőnője mindent megmutat.

26 · Mar 11, 2021 10:44am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments