Friss, hazai hírességekkel kapcsolatos információk és érdekességek összefoglalását találja alább, jó olvasgatást!

Ma már Várkonyi András a legdrágább híresség a sztárüzenetes oldalakon, de a Barátok közt Vili bácsijának a sorozat beindulása előtt nem ment ilyen jól. A kilencvenes években sok szinkronszerepet elvállalt, köztük pornófilmeket is. Ezt a vallomást a mai Hot! magazin egy enyhe csúsztatással hozza a címlapon, szóval ha ön már látta az újságot, de még nem olvasta, ne ijedjen meg, Várkonyi András nem szexelt kamerák előtt, csak a hangját kölcsönözte annak idején pornófilmekhez. A 71 éves színész fenti, 2019-ben készült borítóképünkön barátokköztös kolléganőjével, Varga Izabellával látható.

Megjelent a legújabb HOT! magazin, rengeteg hírességgel, érdekes történetekkel! Nem érdemes kihagyni! A...

Posted by HOT! Magazin on Wednesday, 10 March 2021

További hírek:

  • Tegnapelőtt szerepelt Várkonyi Andrea a Mokkában, és a Blikk úgy tudja, hogy az ékszer, amit a műsorvezető a kezén viselt, egy eljegyzési gyűrű. Várkonyi Andrea maga mindenesetre nem erősítette meg, hogy jegyben járna, még azt sem, hogy egyáltalán kapcsolatban lenne.
  • Vajna Tímea nagymamája, Marika úgy tudja, hogy híres unokája tavaly nyáron már az esküvőt tervezte, írja a Bors. Azt viszont csak a laptól tudta meg a nagymama, hogy Vajna Tímea azonban nemrégiben szakított azzal a bizonyos Zoltánnal, Marika és elsőszülött unokája között ugyanis megromlott a viszony az utóbbi időben, és csak néha, e-mailben érintkeznek.
  • A TV2-n az Exatlon szerda esti adásában a Bajnokok nyerték a videóhívást, azonban kiderült, hogy Szabó Franciska cselgáncsozó 53 versenynap után sérülése miatt kénytelen volt befejezni a játékot. Szabó Franciska a távozása előtt Dórit és Annát nevezte meg kiemelten erős ellenfeleiként, közülük Kőnig Anna a következőt mondta: „biztos voltam benne, hogy Franci felépül, illetve nem egy sérülés miatt fog távozni. Folyamatosan azt láttuk, hogy látszólag javul az állapota, azt hittem, hogy hamarosan visszatérhet a pályára. Ellenfelek voltunk, de a kedves mosolya mindig pozitív töltetet tudott adni a pályákon. Nagyon rosszul érintett, el is sírtam magamat. Nagyon szerettem vele versenyezni, a legszebb futamaim hozzá köthetők. Annyira sportszerű és emberséges, példaértékű volt az a magatartás, ahogy az Exatlonhoz állt. Meglepett, hogy kiemelt, de nagyon jól esett. Mindig nagyon örültem volna, ha lett volna lehetőségünk beszélgetni, mert szerintem nagyon jó barátnők lettünk volna.”
  • Az RTL Klub Nagy szám című műsorából pedig az derült ki, hogy Puskás Peti mekkora Rapülők-rajongó volt gyerekkorában. Shantay, you stay: Geszti Péteréknek meg is mutatta a videót, amin Rapülők-slágerekre tátog rá kb. kilenc évesen. A videókat ön is megnézheti alább.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Várkonyi András anno pornófilmeket szinkronizált, Várkonyi Andrea látványos gyűrűt viselt a Mokkában

A hírösszefoglalóból kiderül még, hogy Vajna Tímea tavaly nyáron már férjhez menni készült, Puskás Peti meg gyerekként hatalmas Rapülők-rajongó volt.

4 · Mar 11, 2021 08:51am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments