Curtis, a rapper azt írja felháborodottan az Instagramon, hogy csomó kritikát kapott azért, mert nem ment el a fiával „nőnapozni”. A híresség kisfia és volt felesége vasárnap körbejárta a női rokonokat, hogy átadjanak csokrokat, amiket egyébként Curtis vásárolt meg. A rappernek azonban ezután beszóltak, hogy miért nem ment maga is, hogy személyesen adja át a virágot, hát alább a válasz: azért nem, mert dolgozott. A híresség a „senkiházi” kifejezést használja azokra, akik beszóltak neki egy, ennek a cikknek a megjelenése után pár perccel törtölt posztban, egy újabb posztban pedig kicsit paradox módon hozzáteszi, hogy ő egyébként nem is ünnepli a nőnapot, mert

a nő minden nap kapjon figyelmet – ne kampányszerűen az év egy napján. Tehát nem tartom a nőnapot március 8-án, de az év minden napján annak szellemében élek.

Még pár nőnapi köszöntés hazai hírességektől

A Love Bistróból és az Ázsia Expressz 2-ből ismert Meggyes Dávid az alábbi poszttal köszöntötte a nőket. „Köszönjük, hogy vagytok! Köszönöm, hogy vagy! Nélkületek azért nagyon nagy bajban lennénk” – írja Meggyes Dávid.

Berki Krisztián szőrmében és bukósisakban, videón köszönti a nőket az alábbi felvételen. „Ezúton is szeretnék boldog nőnapot kívánni minden kedves nőnek, hiszen minden miattatok, és minden értetek van. Ti mozgatjátok az egész világot” – mondja a műsorvezető.

Abosi Barni youtuber a háttérben álló nőnek már adott egy szál tulipánt az alábbi képen, és most ad egyet a kamerának is.

Szabó Ádám énekes most koronavírusos, de ő is posztolt egy felköszöntést. Többek között ezt írja az alábbi képhez: „hatalmas szeretettel kívánok nagyon boldog nőnapot elsősorban édesanyámnak, húgomnak, nagymamámnak és minden nőnek! Köszönjük, hogy vagytok nekünk!

És vannak további hírek, jó részük szintén nőnapi:

  • Vajna Tímea elmondta a Blikknek, hogy szakítottak a szerelmével, Zoltánnal. „A lelkem egy része még gyászol, mégis mindenki hirtelen kávézni hív és gyereket akar tőlem. Zoliban teljes mértékig megbízom, igazi lelki társak vagyunk a barátság mellett, de mégis inkább egyedül szeretnék most lenni” – többek között ezt nyilatkozta Vajna Tímea.
  • De térjünk vissza a nőnaphoz, amiről Lakatos Márk római élményeit felidézve emlékezik meg instasztoriban, illetve Facebookon. A stylist-műsorvezető szerint „miért nem ünnepelhetnénk például pont ma, március 8-án és minden más napon is azt a kreatív, megtartó, elképesztő női energiát, ami bennetek van?! És ami egyébként bennünk férfiakban is bennünk van, ha hiszünk Karl Gustav Jung pszichoanalitikus animus és anima elméletének. Ha ezt a férfiak elfogadnák végre és ezzel együtt élnének, akkor sokkal kevésbé bántanák a nőket, sokkal inkább átéreznék, megéreznék azt, hogy veletek-bennetek mi van, és sokkal izgalmasabb jókívánságokat tudnátok kapni”.
  • Ugyancsak nőnap alkalmából több férfiénekes jelentkezett klippel. Balázs Pali az övében tőle nem megszokott jelmezben-szerepben látható: bányászként. A dal címe Veled még egyszer megpróbálnám, a Youtube-on itt található, és a számhoz tartozó sajtóközlemény a következőket tartalmazza: „számomra soha nem volt megalázó a nehéz fizikai munka. Kétkezi munkáscsaládból származom, ahol természetes volt, hogy mindent saját magunk, önerőből végeztünk el. Szükség is volt a jó fizikumra, hogy a ház körül rend legyen, és az életünk működjön. Ezt a hitvallást öntöttük most képi formába életem legkülönlegesebb videó klipjéhez. Így még engem, ilyen környezetben és formában nem látott a közönség az elmúlt 24 évben. A nőnapkor debütáló Veled még egyszer megpróbálnám című új dalom képi világa egy bányász mindennapjait mutatja be, aki épp egy szerelmi csalódás kellős közepén próbálja túlélni a mindennapokat.
  • Kocsis Dénes, az Operettszínház színésze, aki jelenleg a Barátok köztben szerepel, szintén új klipet időzített mára, ennek a címe Nagyölelés, a dalt a színész a feleségének írta. Kattintson érte ide!
  • Ezen kívül Vastag Csaba YouTube-csatornáját is érdemes figyelni, mert hétfő este 19:30-kor ott is érkezik majd egy friss videó.
  • Közvetlenül a nőnaphoz nincs köze, de elsőfokon pert nyert Tibi atya ellen Kulcsár Edina szépségkirálynő és párja, Szabó András. Erről a Reggeli című műsorban beszélt a Csuti néven is ismert híresség ma reggel az RTL Klubon, itt lehet visszanézni az adásrészletet.
  • És végül a Life TV-ben beszélt arról Wolf Kati, hogy a válása után most újra kapcsolatban van. Neki is van új dala, ami pontosan erről szól, a címe Boldogság utca 100., alább mutatjuk a klipet.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Curtis visszaszólt az őt kritizáló senkiháziaknak, de egyébként sem tartja a nőnapot és más hírek

Mutatjuk Curtis, Berki Krisztián és Meggyes Dávid nőnapi köszöntését, Balázs Pali és Kocsis Dénes nőnapi klipjét, miközben Vajna Tímea szakított.

5 · Mar 08, 2021 12:15pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments