Ebben a posztban hazai hírességekről olvashat friss információkat, érdekes vagy fontos dolgokat. Nézzük, kivel mi történt!

Kétoldali hallásvesztesége van Gáspár Győzőnek, akinek ezentúl mindkét fülén hallókészüléket kell majd viselnie. A mulatóssztár-tévés személyiség a Life TV kamerái előtt értesült a diagnózisról, alább lehet a Van életünk című műsor vonatkozó részletébe belenézni. Gáspár azt mondja, már korábban is feltűnt neki, hogy bizonyos dolgokat nem hall meg, és többek között a következőkkel reagál a hírre:

Félek attól, hogy valaki leállít, és majd röhögni fog. Az a félelmem, hogy ki mit mond. Nem azzal foglalkozom, hogy mi van velem, hanem azzal foglalkozom, hogy ki mit fog mondani. Hogy nézdmá...! És az nekem nagyon nagyon nagy csapás, nagy csalódás. Az élet adott nekem sikert, adott nekem színpadot, adott nekem tévézést – elvette a hallásomat.

További hírek:

  • Bakács Tibor kritikus, a Megasztár egykori zsűritagja tavaly takarítóként dolgozott, de azóta elbocsátották. Most egy hangstúdióban talált munkát, gyerekek számára rögzítenek színházi előadásokat, tudta meg a Blikk.
  • Nagy Alekosz és Baukó Éva barátságának valószínűleg vége. Az egykori Való Világ-győztes a Facebookra írta ki, hogy amint azt megígérte, rágalmazásért tényleg feljelentette egykori játékostársát. Baukó Éva szerinte férfiügyei miatt lett „megkeseredett, gyűlölködő”. Hozzáteszi még Baukóról: „azokba a mélységekbe, ahol ő most van, én nem tudom, és nem is akarom követni. Vannak itt rendőrségi ügyek, perek, betörések. Az utóbbi időben egyre sorra derültek ki róla olyan ügyek, amik mellett mint barát, nem tudtam szó nélkül elmenni; és őszintén megvallva, az is többször megfordult a fejemben, hogybár drasztikus döntés ugyan, végleg elköszönjek tőle. Kiteregethetném a szennyest én is, lenne mit mondani, de mélységesen megvetem és elítélem azt, amit tett; és én ebben sem kívánom követni őt. Azok, akik ismerik, bizonyára jól tudják, ha valaki magának jót akar, messziről elkerüli őt. Én, ezt fogom tenni. Messzire. Jómesszire!!
  • Liu Shaolin Sándor gyorskorcsolyázó a TV2-n ma reggel a Mokka című műsorban azt mesélte, hogy már kétszer voltak a testvérével koronavírusosok. élő adásban
  • Saját magamat is szemlézem: meginterjúvoltam Hajdú Pétert, ma reggel jelent meg, és például az derül ki belőle, miért haragudott meg rá annak idején Ambrus Attila, aki a ma este a Life TV-n induló Összezárva Hajdú Péterrel első vendége.
  • Simon Kornél ma reggel az RTL Klubon a Reggeliben mesélt családi életükről, a színész és felesége, Gryllus Dorka pedig a friss Best magazin címlapján is szerepel, ahol először szerepelnek együtt négyen mindkét kisfiukkal, igaz, a tavaly született babának sem ez az első címlapja, a nyáron a Story adta hírül Áron megszületése hírét.

Exkluzív sztorikkal megjelent a BEST legújabb száma. Sztárokban a legjobb! 😍🎉 ❗️ Keresd a magazint: ➡️ nyomtatott...

Posted by BEST Magazin on Thursday, 11 March 2021
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gáspár Győzőnek hallókészülékre van szüksége, Gryllus Dorkáék megmutatták gyerekeiket

Bakács Tibort elbocsátották takarítói állásából, most egy hangstúdióban dolgozik, Nagy Alekosz feljelentette Baukó Évát rágalmazásért. Hírek!

3 · Mar 12, 2021 10:40am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments