Ebben az összeállításban mutatok néhány példát arra, hogy hazai hírességek-influenszerek hogyan emlékeznek meg a nemzeti ünnepről a közösségi médiában. Sokan ismert 1848-as képeket és idézeteket osztottak meg, ők nem szerepelnek ebben az összeállításban.

Gelencsér Tímea, a TV2 Exatlon című műsorának riportere Dominikán van jelenleg a vetélkedő miatt. Alábbi posztjában azt mondja, ott nincs kokárda, ezért csak így tudta megoldani: egy piros-fehér-zöld, címeres csuklószorítót vett fel a március 15-i képhez.

Lehet, hogy Dominikán nincs kokárda, de Hawaii-on van, Vujity Tvrtko legalábbis talált egyet. A tévés személyiség egy korábbi posztja szerint egy olyan, szintén Hawaii-on élő, magyar családdal is megismerkedett, akik kislányuknak a Magyarország keresztnevet adták. A baba két keresztneve Manna Hunakalia, ezek közül a második jelenti hawaii nyelven azt, hogy Magyarország. A kislány családjának Instagramjáért kattintson ide!

Puskás Peti többek között a következőt írta az alábbi videóhoz:

Eka átjött hozzám, hogy segítsek felvenni neki a TF-es ünnepi produkcióját. Igazából nagyon mélyen megérintett, ahogy énekelt. Arra gondoltam, hogy bárcsak együtt hallgathatnák velem ‘48-as hőseink az én legjobb barátomat.

Novák Zalán, A Farm VIP győztese az alábbi fotót azzal a felirattal osztotta meg, hogy

Egy büszke magyar!

Molnár Áron Noár pedig új számmal jelentkezett a nemzeti ünnepre időzítve, a szerzemény címe: Magyar. A dalt ide kattintva lehet meghallgatni a Facebookon, az azt beharangozó instaposzt pedig az alábbi.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Az Instagramon is volt március 15., így ünnepeltek a hazai hírességek

Gelencsér Tímea Dominikán nem talált kokárdát, Vujity Tvrtko Hawaii-on viszont igen, sőt, egy Magyarország keresztnevű, magyar kislányt is.

2 · Mar 15, 2021 11:45am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments