Itt a friss Instahíradó, nézzünk pár attraktív posztot hazai hírességek Instagramjáról!

Az első legyen Gelencsér Tímea legfrissebb posztja! Az Exatlon műsorvezetője egy egzotikus helyről, Dél-Amerikából, Palmillából üdvözli a márciust. Pálmafa, bikini, napsütés, hjaaj!

Vass Zita magyar származású színésznő-modell-influenszer szintén egy egzotikus helyről posztolt az imént, de ő a Maldív-szigetekről. Az alábbi képpel azt kívánja magának/mindenkinek, hogy a hasa egyre laposabb, a feneke pedig egyre kövérebb legyen.

Vasvári Vivien, akit annak idején a Feleségek luxuskivitelben című műsor első évadaiból ismertünk meg, tegnap a következő poszttal érzékeltette, milyen hangulatban volt vasárnap: elegáns és szexi hangulatban.

Opitz Barbara énekesnő influenszerkedett egyet tegnap este: az alábbi képekkel ajánlotta követőinek a My 77 nevű márka sportcuccait. Opitz Barbara továbbra is szereti a rózsaszínt.

Tóth Andi, a friss tetoválással rendelkező énekesnő egy fekete-fehér, erős hangulatú képpel ajánlja követői figyelmébe következő dalát, aminek a címe Dilemma, és amit Herceggel közösen adnak elő. Ha kíváncsi a videóklipre, kattintson ide!

Jakabos Zsuzsanna úszónő valószínűleg minden közben csodásan néz ki, az alábbi posztjából mindenesetre az derül csak ki biztosan, hogy jógázás közben is csodásan néz ki.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gelencsér Tímea bikiniben köszönti a márciust

Hazai hírességek friss attraktív posztjait szedtük össze: Tóth Andinak új klipje van, Jakabos Zsuzsannát jógázás közben fotózták és még sokan mások.

6 · Mar 01, 2021 04:52pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments