Ez itt a március 24-ei hírösszefoglaló, amelyben áttekintjük, mi történt, vagy mit írtak meg a lapok ismert magyar emberekről a legutóbbi hírösszefoglalónk óta. Hogy ne éhgyomorra szembesüljenek Berki Krisztiánnal, kezdjük Dobó Ágnessel, aki saját bevallása szerint fantasztikusakat szexel a vőlegényével, Kis Csabával. Erről annak (Kucsera Gáborral és Meggyes Dáviddal) Youtube-műsorában beszélt, mint a Bors felhívta rá a figyelmünket. De ezen kívül szereti még benne a családcentrikusságát és hogy tudja, akármi is történjék, mindig számíthat rá.

Aztán: Tóth Andi annyival még a tegnap eseményeire – vagy valami egészen másra –, hogy Instastoryban elhelyezett egy rövid videót, amelyen azt mondja: „kapjam be, mert jól érzem magam a bőrömben. A világ megérett a pusztulásra”. Aztán megnézte a Rettenthetetlen című filmet Mel Gibsonnal, és sírt.

Térjünk rá a fentebb ígértekre: érdekes összeállítást közölt a Blikk olyan veszélyes, vagy balesettel végződő közlekedési helyzetekről, amelyekben minimum feltételezik, hogy Berki Krisztiánnak köze volt a dologhoz. Íme, kronológiai sorrendben:

  • 2012. február: sávváltáskor meglökött egy motorost, aki ezért parkoló autónak ütközött. Berki elhajtott a helyszínről, a motoros feljelentést tett. A volt focikapus elismerte felelősségét, összességében közel 470 ezer forint büntetést kapott és két hónapra eltiltották a közúti járművezetéstől.
  • 2012. július: a Megyeri úton történt baleset, ő egy Porschét vezetett, a másik autós egy Opelt. Az ügyet, mint a lap írja, később megszüntette a rendőrség, mert nem sikerült megállapítani, ki hibázott, de Berki annak idején azt mondta, a zafirás le akarta őt szorítani. „Szerettem volna megelőzni, vártam, hogy félrehúzódjon, de ehelyett többször is ráfékezett. Aztán mégis lement jobbra, de amikor mellé értem, hirtelen átjött a sávomba, és neki akart szorítani a szalagkorlátnak. Reflexből elrántottam a kormányt, és hatalmas szerencsém volt, hogy elkerültem az ütközést. Ezután sikerült megelőznöm, majd visszalassítottam normál tempóra. Zolival próbáltunk magunkhoz térni, amikor a visszapillantóban láttam, hogy az Opel nagy sebességgel közeledik felém. Azt hittem, majd lelassít, ehelyett belém jött hátulról” – írta annak idején a Facebookon, ezt most itt találtuk meg.
  • 2012. december: egy sportkocsi tilosban parkolt az Eiffel-téren. Berki először elismerte, hogy az övé, aztán nem. 
  • 2015.: Egy szálloda előtt a rokkantaknak fenntartott helyre parkolt autójával, elmondása szerint a londiner javaslatára, és ha útban lett volna, bármikor odébb megy.
  • 2016.: Kitett egy videót az Instagramra, amelyen az látható, hogy valaki az M7-es autópályán 253 km/órával száguld. Nem derült ki, ő volt-e. 
  • 2018.: Ezzel a busz kontra Berki-témával foglalkoztunk az elmúlt napokban, a lap szerint a büntetőfékezés után be is vonták a jogosítványát, de vezetett, elkapták, szabálysértési eljárás indult ellene, csaknem százezer forintos bírságot szabtak ki rá.  
  • 2020 nyara: A Blikk úgy tudja, Berki Krisztián csalinkázik robogóval azon a videón, amely például Puzsér Róbert videójában is látható, az eset pedig tavaly nyáron történt. A rendőrség vizsgálja.

Berki a maga részéről egyrészt egy reklámposzttal reagált minderre, aztán pedig közzétette, hogyan segít egy baleset helyszínén. Felesége, Berki Renáta pedig egy érzelmes videóban igyekezett megvédeni a férjét, igaz, úgy tűnik, kicsit máshol videózott, mint ahol az eset történt, így a dolognak nem sok értelme van. A kommentszekció parádés, érdemes kattintani.

 És most egészen más: a közelmúltban már írtunk arról, hogy Vujity Tvrtko és családja Hawaii-n él, most a Media1 készített vele és fiával egy szuperhosszú interjút, többek közt arról a filmről, amelyet a Facebookra készítettek, és annak folytatásáról.

 Végül lássunk még egy ismert magyar családot, aki nagyon messze van: Gombos Edináék éppen elutaztak Floridából, Tennessee államba. Erről készítettek már egy videót, a Facebookon pedig posztolgatnak.

Címlap-és borítókép: Berki Krisztián és Renáta az Inspiráló Nők Estjén, 2020-ban.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírek: Berki baleset helyszínén segített, a nejét szétszedik a kommentelők

2012 óta egymást érik nála az érdekes közlekedési helyzetek. Dobó Ágnes pedig jókat szexel a családcentrikus férjével.

28 · Mar 24, 2021 07:02am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments