Itt egy nem túl eredeti, de attól még nagyon jó és sokszorosan bevált ötlet: nézzünk néhány friss és szexi posztot az Instagramról!

Az utóbbi időben egyszerűen nem lehet úgy ilyen összeállítást csinálni, hogy az ne Labancz Lillával kezdődjön. Az alábbi posztban megtekinthető két képen a 34 éves színész-modell-műsorvezetőnő arca nem látszik, de attól még nagyon is ő az!

De Labancz Lilla után koncentráljuk a külföldi hírességekre és influenszerekre, mert például Irina Shayk modell annyira erősnek találta az alábbi, 2006-os fotóját, hogy úgy gondolta, ezt mindenkinek látnia kell, és őszintén szólva könnyű átérezni, hogy ezt miért gondolhatta így. Az alábbi kép 15 éves – őrület!

Jaj, Demi Rose-nak kikötődött a bikinifelső-pertlije!

Kourtney Kardashian, aki remélhetőleg most már tudja, hogyan kéne kiejteni húga keresztnevét, jelenleg saját bevallása szerint a tavaszi szünetet élvezi. A következőképpen néz ki közben.

Bella Hadidot valamiért végig alulról fényképezték ehhez a Michael Kors-reklámhoz.

És hogy félig-meddig visszakanyarodjunk hazai vizekre, íme a Velvet kedvenc kanadai-magyar influenszerének legfrissebb posztja. Mészáros Mercédesz alábbi posztjában a második képen az látható, mi történik, ha fotózás közben az ember bekapcsolja az önkioldót, de aztán elejti a telefont.