Patai Anna bő 10 évvel ezelőtt, 11 évesen lett híres a Megasztár tehetségkutató 5. évadának 8. helyezettjeként (abban az évben nyert egyébként Tolvai Renáta), a fenti kép pedig 2015-ben készült róla. Ma reggel az RTL Klubon a Reggeli című műsorban tűnt fel az énekesnő, és az első ok, amiért roppant érdekes az alábbi adásrészlet, az természetesen az, hogy Patai Anna rengeteget változott az a fenti fotóhoz képest.

Figyelemre méltó még, hogy Patai Anna azt mondja, hogy most, hogy az előadóművészek igen nehéz helyzetbe kerültek a koronavírus miatt, kitanulta a műkörmös szakmát.

Nőből vagyok, érdekelnek a körmök, ez alapdolog szerintem

– mondja Patai Anna, de hozzáteszi, édesanyja szintén műkörmös, tőle látott-tanult rengeteget, így most már nemcsak a saját körmét csinálja, hanem néha vendéget is fogad. Emellett persze (Panna művésznéven) folytatja a zenei pályát, a legutóbbi dala Burai Krisztiánnal közös.

Patai Anna műsorvezetői kérdésre meséli el, hogy hat éve él párkapcsolatban, a tizedik osztályban jött össze a szerelmével, akivel azóta is együtt vannak. Az énekesnőt az Instagramon a Pannaofficial_ néven kell keresni, posztjaiból kiderül, hogy idén januárban váltott vissza a barna hajra huzamos szőkéskedés után.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Patai Anna egykori megasztáros gyereksztár műkörmös lett

A most 21 éves énekesnő a zenei pályáját is folytatja, amellett lett műkörmös, valamint azt mesélte ma a Reggeliben, hogy 6 éve van párkapcsolatban.

28 · Mar 29, 2021 12:34pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments