Ebben az összefoglalóban hazai ismert emberekkel kapcsolatos információkat, illetve érdekességeket olvashat.

Molnár Anikó egykori valóságshow-szereplő, aki annak idején villalakó és Nagy Ő is volt, jó ideje sminktetoválóként dolgozik. Vagyis dolgozott, a mostani korlátozások bevezetéséig. Pomázi házában hat kutyával és tíz macskával él, tavaly a háza körüli munkákra félretett valamennyi pénzt, de most ezeket a tartalékait éli fel, de azt mondja, azoknak is a végén jár, mert március eleje óta egyáltalán nincs bevétele. Minderről Molnár Anikó az RTL Klubon a Fókuszban beszélt, a vonatkozó rész az alábbi videóban 5:40-nél kezdődik.

Attól rettegek, hogy a kutyáimnak mit fogok mondani. Én elvagyok főtt tésztán meg főtt rizsen, de nekik mit mondok?

– mondja Molnár Anikó.

És még pár további hír röviden:

  • Rubint Rella influenszer/élelmiszermérnök lediplomázott a Szent István egyetemen. Friss diplomájáról az Instagramra tett ki egy képet.
  • Tegnap délután egy korszak végleg lezárult az életemben...” – Rubint Réka 10 nappal ezelőtt elhunyt édesanyja temetéséről osztott meg néhány képet és gondolatot szintén az Instagramon.
  • Kocsis Tibor énekes szintén édesanyja elvesztéséről beszélt a Blikknek. A 2011-es X-faktor győztese 16 éves volt, amikor édesanyja meghalt.
  • Boros Csabának, a Republic együttes basszusgitárosának van egy 26 éves, közepesen súlyos fogyatékkal élő fia, Ákos. A zenész arról nyilatkozott a Blikknek, hogy Ákos az élete felét intézetben éli, de amikor felmerült, hogy a koronavírus miatt nem lehet őt látogatni, hazavitték.
  • Könnyedebb témák a végére: Singh Viki énekesnő ma reggel az RTL Klubon a Reggeli című műsorban mutatta meg, hogy most, hogy 35 éves lett, szőkére festette a haját és orrpiercingje is lett. Singh Viki azt mondja, az éneklés mellett tanít, illetve „a kis levesezőnkben dolgozom a pult mögött”.
  • Stohl András pedig arról közölt fotót, amikor kb. 30 éve megvette élete első motorbiciklijét, alább lehet megtekinteni a képet, ami a színész édesanyjának fotóalbumából került elő.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Molnár Anikó az anyagi tartalékainak végét éli fel, Rubint Rella lediplomázott és más hírek

Singh Viki egy levesezőben a pult mögött kisegít, Rubint Réka fotókat posztolt édesanyja temetéséről, Boros Csaba fia középsúlyos fogyatékkal él.

8 · Mar 31, 2021 09:29am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments